Foto: emdy
Ďalší zo série receptov z konvektomatu.
4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
180 minút
na 57 °C
na 57 °C
Postup
-
1
Panenku ochutíme soľou, korením a rozmarínom.
-
2
Vákuovo zabalíme.
-
3
Pripravíme si vodný kúpeľ.
-
4
Nastavíme parameter 3 hodiny 57 stupňov Celzia.
-
5
Po troch hodinách mäso vyberieme.
-
6
V panvici na olivovom oleji panenku prudko opečieme a podlejeme tmavým pivom, na konci dotiahneme maslom.
-
7
Pripravíme si prílohu - pusinky zo zemiakovej kaše.
-
8
Pečieme pri 170 stupňoch 100 % horúci vzduch 15 minút.
-
9
Dobrú chuť...
myslím že to mi nevadí... naučím sa s tým žiť... :) som profesionál kde moje gastroaudity sú dobre hodnotené... občas sem niečo zavesím a kto chce sa v tom nájde