Kuracie prsia v krémovej popovej omáčke
Kuracie prsia v krémovej popovej omáčke
Kuracie supreme s pórom
Foto: Saymona
Niečo rýchle a plné chuti.
4
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
20-30 minút
na 160 °C
na 160 °C
Postup
-
1
Kuracie prsia osolíme, okoreníme a sprudka opečieme na oleji. Keď sú opečené, vyberieme ich a pridáme do výpeku nakrájaný pór, šampiňóny a cesnak. Restujeme.
- 2
Po chvíľke pridáme trošku údenej papriky a zalejeme vývarom. Pridáme čerstvý tymian, smotanu a privedieme k varu.
- 3
Pridáme parmezán podľa chuti a zahustíme škrobom. Omáčku ochutíme soľou a korením a omáčkou zalejeme kuracie prsia.
- 4
A dáme do rúry na 20- 30 minút na 160 °C.
- 5
Dobrú chuť
Tiež omáčke:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu