Paprika červená

Paprika červená ako ingrediencia v receptoch:

  • Pečené rebrá s arašidovou tarhoňou
  • Kuracie stehno v paprikovo-kokosovej omáčke
  • Mexická (sweet chilli) omáčka (fotorecept)

    Mexická (sweet chilli) omáčka (fotorecept)

    Výborná sladko-pikantná omáčka, ktora sa hodí skoro ku všetkému...

  • Krémová polievka z homára

    Krémová polievka z homára

    Na rozpálenom oleji sprudka opražíme cibuľu, pridáme papriku, zázvor, čili, petržlen, zeler, mrkvu a cesnak – a všetko spolu podusíme dohneda. Pridáme tom yum pastu, citrónovú trávu a paradajkový pretlak. Miešame asi 2...

  • Hovädzí guláš s fazuľou a so šalviovou polentou

    Hovädzí guláš s fazuľou a so šalviovou polentou

    Cesnak a cibuľu očistíme, cibuľu nakrájame nadrobno, cesnak nasekáme, mäso nakrájame na kocky, papriku očistíme a tiež nakrájame na kocky. Čili zbavíme semienok a nakrájame. Fazuľu necháme odkvapkať.

  • Peperonata so sušenou šunkou

    Peperonata so sušenou šunkou

    Guláš, eintopf, minestrone, estofado, güveç... V rôznych končinách sveta radi pripravujú jedlá z jedného hrnca, pekáča či kotlíka. Stačí niečo pridať, niečo ubrať a už to opäť rozvoniava a chutí inak...

  • Grilovaný hamburger so zeleninou

    Grilovaný hamburger so zeleninou

    Papriky nakrájame na malé kocky, cibuľku nadrobno. Mleté mäso osolíme, okoreníme, pridáme nakrájané papriky, cibuľku, kukuricu, smotanu a sódu bikarbónu. Všetko dobre premiešame a tvarujeme hamburgery.

  • Hortobádska palacinka
  • Masové ďábelské toasty

    Masové ďábelské toasty

    Moje recepty najdete na https://inkitchenopen. blogspot. cz/ Vždycky jsem měla ráda konzervu Ďábelské toasty. Na topinky prostě nejlepší. Zkoušla jsem už několik receptů, ale nikdy to nebylo úplně to, co mi chutnalo jako ty koupené.

  • Recept bez obrázku

    Baklažánový „žobrákov“ kaviár Ikra

    Obľúbený ruský recept, náhrada kaviáru, nátierka a zaváranina.

  • Paella s kuracím mäsom

    Paella s kuracím mäsom

    Paella je určite jedno z najznámejších jedál španielskej kuchyne. Zväčša sa pripravuje z ryže, morských plodov, zeleniny a olivového oleja. Do našej paelly sme primiešali aj kuracie mäsko a ochutili ju tou správnou koreniacou zmesou....

  • Pečené rebrá s javorovým sirupom

    Pečené rebrá s javorovým sirupom

    Použite javorový sirup, šťavnaté rebierka, Lagris ryžu troch farieb a Podravka grill tekutú marinádu a uvidíte, aký zaujímavý obed navaríte.

  • Escalivada po katalánsky (fotorecept)

    Escalivada po katalánsky (fotorecept)

    Chutné a jednoduché. Ak budete v Katalánsku na dovolenke a ak budete v reštaurácii beznádejne pozerať do jedálneho lístka, skúste si objednať Tostada de escalivada. Určite neoľutujete. Je to toast s pečenou zeleninou. A...

  • Krémová polievka z pečenej papriky

    Krémová polievka z pečenej papriky

    Nikdy predtým som túto polievku nejedla, ale vždy som ju chcela ochutnať, vyskúšať. Dnes som si povedala, že nastal správny čas na jej vyskúšanie, a musím povedať, že sa osvedčila, určite ju...

  • Sardinky na cesnaku a červenej paprike
  • Plnené bosniaky (fotorecept)

    Plnené bosniaky (fotorecept)

    Potrebujete sýte raňajky? Dajte si plnené bosniaky! Známy recept som si trošku upravil, zdieľam s Varechou...

  • Letný šalát

    Letný šalát

    Osviežujúci a výživný, letný šalát je plný prekvapení, pričom rukola a kaparami mu dodajú zaujímajú chuť a nádych.

  • Cestovinový šalát

    Cestovinový šalát

    Máte chuť na rýchly a ľahký obed? Vyskúšajte tento vynikajúci cestovinový šalát, vhodný nie len na letné dni.

  • Treska so zeleninou

    Treska so zeleninou

    Vyskúšajte túto bielu rybu v kombinácií so zeleninou a skvelou chuťou Podravka Ajvaru. Určite si ju zamilujete.

  • Morčacie kúsky na červenej karí paste

    Morčacie kúsky na červenej karí paste

    Môj syn má rád morčacie mäso a ja zase rada jeho rýchlu úpravu. Chcel, aby to malo sladko ostrú chuť tak som mu vytvoril tento recept.



Kategórie surovín



Inšpirácie z nových receptov
TOPlist