Ryža s klobásou a hubami
Foto: ryzasos
Ryža s klobásou a hubami je recept, ktorý spája intenzívne chute a dokonalé textúry a ponúka nezabudnuteľný gastronomický
zážitok. Klobása so svojou bohatou Zobraziť celý popisRyža s klobásou a hubami je recept, ktorý spája intenzívne chute a dokonalé textúry a ponúka nezabudnuteľný gastronomický
zážitok. Klobása so svojou bohatou chuťou dokonale ladí s hubami, ktoré jedlu dodávajú zemitý nádych.
Použitím ryže SOS Classic zaručujeme optimálnu textúru a vynikajúcu absorpciu chutí. Postupujte podľa nášho receptu krok za
krokom a pripravte si túto lahodnú ryžu.
Zdroj: Arroz SOS
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Klobásu nakrájajte na malé kúsky. Cibuľu a papriku nakrájajte na drobno. Huby očistite a nakrájajte na kúsky veľkosti sústa.
- 2
Na panvicu s olejom pridajte cibuľu a papriku a restujte, kým nezmäknú.
- 3
Potom pridajte klobásu a hríby. Orestujte.
- 4
Následne pridajte ryžu a vývar. Dochuťte soľou a korením podľa chuti. Nechajte variť na miernom ohni, kým ryža nie je uvarená a nevstrebá vývar, približne 15-17 minút.
Tiež rizoto:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu