Kurací šašlik so zeleninou a s olivami fotorecept
Foto: tejaja
Rýchle jedlo je v lete nenahraditeľné. Stačí pár minút a obed je na stole.
4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Mäso nakrájame na tenšie kúsky, posypeme čerstvo zomletou soľou s kurkumou.
-
2
Cibuľu narežeme na mesiačiky, paradajky na polovice, papriky na kocky.
-
3
Na 4 ihly striedavo napichujeme mäso, olivy a zeleninu.
-
4
Na panvici na oleji opekáme šašliky zo všetkých strán. Potom ich vyberieme a udržiavame v teple.
-
5
Zvyšnú zeleninu dáme do výpeku a krátko restujeme.
- 6
Šašliky podávame obložené zvyškom zeleniny a ako prílohu zvolíme kuskus, ryžu, tarhoňu...
Tiež kurací špíz:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 6
Diskusia k receptu