Ryžovo-tuniakový šalát
Foto: ryzasos
Máte chuť na jednoduché a svieže jedlo? Tuniak, artičoky, olivy... všetko, po čom vaše chuťové bunky túžia.
2
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Ryžu uvarte podľa návodu na obale a nechajte vychladnúť.
- 2
Do misky k nej pridajte nakrájanú všetku zeleninu, olivy, hrozienka a scedeného tuniaka.
- 3
V menšej miske zmiešajte ingrediencie na dressing a všetko spolu premiešajte. Dochuťte soľou a čiernym korením podľa potreby.
Tiež tuniakový šalát:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu