Recepty, kde je korenie biele
Guľôčky z hnedej ryže a cukety s jogurtovou omáčkou
Jednoduchý vegetariánsky recept s hnedou ryžou SOS Brown a lahodným jogurtovým dipom. Ideálne ako predjedlo alebo...
Lasagne s Rastlinnou bolonskou omáčkou
Vyskúšajte obľúbené bolonské lasagne na rastlinný spôsob. Vďaka LUNTER Hotovým jedlám budete mať jedlo na stole...
Pečené kuriatko so šafranovým rizotom
Jarné kuriatka umyjeme, osušíme a vykostíme. Na
panvici zohrejeme maslo a mäso poopekáme, vložíme
do rúry...
Kačacie prsia s kapustovou roládou a jablkom
Zemiaky ideálne uvaríme deň
vopred. V kastróle zohrejeme kačací
tuk. Pridáme pokrájanú cibuľu, korenie, bobkový...
Tofu sviečková na smotane
Na oleji opražíme nadrobno pokrájanú cibuľu, nastrúhanú zeleninu, zalejeme vodou, pridáme koreniny, bobkový...
Jarný vajíčkový šalát so stopkovým zelerom a hrubozrnnou horčicou
Nápadov ako spracovať vajíčka zo šibačky nie je nikdy dosť. Prinášame vám preto inšpiráciu na...
Ryžové knedličky v morčaco-hubovom ragú
Knedličky: Ryžu uvaríme s troškou oleja v osolenej vode.
Necháme vychladnúť. Do hotovej ryže zamiešame
vajcia a...
Guľky zo špaldy s horčicovou penou
Špaldu opláchneme v studenej vode a dáme variť do osolenej
vody. Varíme 30 minút. Scedíme a...
Zapekané špenátové guľky z krupice
Mlieko spolu s maslom, so soľou a s bielym korením privedieme
do varu. Pridáme opláchnutý a...
Knedľová roláda s hubovou plnkou
Najdokonalejším
tvarom je vraj
guľa, a to platí aj
o knedliach a knedličkách.
Doplnia polievku
či omáčku, ale...
Pečený zeler s kôprovou omáčkou
Na krutóny vymiesime z uvedených surovín vláčne cesto, ktoré necháme vykysnúť. Vykysnuté cesto ešte raz...
Tekvica so žemľovou knedľou
Pečivo nakrájame na kocky. Cibuľu nasekáme
nadrobno a na masle opečieme. Primiešame
k pečivu spolu s vaječným...
Špenátové valčeky s lososom
Čerstvý špenát rozmixujeme a zbavíme ho prebytočnej
vody. Do rozmixovaného špenátu pridáme polohrubú
múku a 3 vaječné žĺtky,...
Šalát z červenej repy a kuracieho mäsa
Pomerne jednoduchý a výborný šalát, ktorý mi pripomenul, aká výborná vie byť pečená
červená repa....
Krémová karfiolová polievka so syrom Camembert
Komerčný recept
Táto krémová polievka z karfiolu na francúzsky štýl je podávaná s kúskom syra Camembert. Pre...
Tatarák z ovčieho syra s rukolovou špongiou
Tatarák z ovčieho syra: Syr nakrájame na drobné kocky, pridáme nasekaný kôpor, osolíme, okoreníme...
Diviačie vnútornosti na cibuľke s pagáčom
Pľúcka očistíme od šliach. Obličky prerežeme
na polovicu a dôkladne vyrežeme kanáliky.
Potom pľúcka aj obličky namočíme...
Zajačí chrbát v hubovom fáši s tekvicou
Umytý a osušený chrbát odblaníme,
odrežeme konce tak, aby vznikli štyri rovnako
hrubé časti. Mäso osolíme,...
Zajac na slivkách so zemiakovou roládou
Stehná umyjeme a osušíme, koreňovú zeleninu očistíme
a nakrájame na kocky. Sušené slivky namočíme do rumu....
Daniel na šípkovej omáčke s mandľovými kroketami
Mäso umyjeme a osušíme. Stuhnutú slaninu nakrájame na prúžky.
Koreňovú zeleninu očistíme a nakrájame na kocky....
Diviačia roláda s hubovou plnkou
Na placky uvaríme zemiaky v šupke deň
vopred. Šalotku a polovičku cesnaku nakrájame
na drobné kocky, speníme...
Srnčie ragú na zelenine s haluškami
Umyté a osušené mäso pokrájame na malé kocky. Koreňovú zeleninu
a cibuľu očistíme a pokrájame na drobné...
Srnčie karé na zemiakových lievancoch
Čo divina,
to iná chuť.
Podpisuje sa pod ňu
nielen konkrétny
živočíšny druh, ale aj
prostredie, v akom
žila...
Zapekaný ružičkový kel
Ružičkový kel vyzerá ako malá kapusta a má množstvo vitamínov, minerálov a vlákniny.
Napriek svojej...

Guľôčky z hnedej ryže a cukety s jogurtovou omáčkou
Jednoduchý vegetariánsky recept s hnedou ryžou SOS Brown a lahodným jogurtovým dipom. Ideálne ako predjedlo alebo...

Lasagne s Rastlinnou bolonskou omáčkou
Vyskúšajte obľúbené bolonské lasagne na rastlinný spôsob. Vďaka LUNTER Hotovým jedlám budete mať jedlo na stole...

Pečené kuriatko so šafranovým rizotom
Jarné kuriatka umyjeme, osušíme a vykostíme. Na panvici zohrejeme maslo a mäso poopekáme, vložíme do rúry...

Kačacie prsia s kapustovou roládou a jablkom
Zemiaky ideálne uvaríme deň vopred. V kastróle zohrejeme kačací tuk. Pridáme pokrájanú cibuľu, korenie, bobkový...

Tofu sviečková na smotane
Na oleji opražíme nadrobno pokrájanú cibuľu, nastrúhanú zeleninu, zalejeme vodou, pridáme koreniny, bobkový...

Jarný vajíčkový šalát so stopkovým zelerom a hrubozrnnou horčicou
Nápadov ako spracovať vajíčka zo šibačky nie je nikdy dosť. Prinášame vám preto inšpiráciu na...

Ryžové knedličky v morčaco-hubovom ragú
Knedličky: Ryžu uvaríme s troškou oleja v osolenej vode. Necháme vychladnúť. Do hotovej ryže zamiešame vajcia a...

Guľky zo špaldy s horčicovou penou
Špaldu opláchneme v studenej vode a dáme variť do osolenej vody. Varíme 30 minút. Scedíme a...

Zapekané špenátové guľky z krupice
Mlieko spolu s maslom, so soľou a s bielym korením privedieme do varu. Pridáme opláchnutý a...

Knedľová roláda s hubovou plnkou
Najdokonalejším tvarom je vraj guľa, a to platí aj o knedliach a knedličkách. Doplnia polievku či omáčku, ale...

Pečený zeler s kôprovou omáčkou
Na krutóny vymiesime z uvedených surovín vláčne cesto, ktoré necháme vykysnúť. Vykysnuté cesto ešte raz...

Tekvica so žemľovou knedľou
Pečivo nakrájame na kocky. Cibuľu nasekáme nadrobno a na masle opečieme. Primiešame k pečivu spolu s vaječným...

Špenátové valčeky s lososom
Čerstvý špenát rozmixujeme a zbavíme ho prebytočnej vody. Do rozmixovaného špenátu pridáme polohrubú múku a 3 vaječné žĺtky,...

Šalát z červenej repy a kuracieho mäsa
Pomerne jednoduchý a výborný šalát, ktorý mi pripomenul, aká výborná vie byť pečená červená repa....

Krémová karfiolová polievka so syrom Camembert
Komerčný recept Táto krémová polievka z karfiolu na francúzsky štýl je podávaná s kúskom syra Camembert. Pre...

Tatarák z ovčieho syra s rukolovou špongiou
Tatarák z ovčieho syra: Syr nakrájame na drobné kocky, pridáme nasekaný kôpor, osolíme, okoreníme...

Diviačie vnútornosti na cibuľke s pagáčom
Pľúcka očistíme od šliach. Obličky prerežeme na polovicu a dôkladne vyrežeme kanáliky. Potom pľúcka aj obličky namočíme...

Zajačí chrbát v hubovom fáši s tekvicou
Umytý a osušený chrbát odblaníme, odrežeme konce tak, aby vznikli štyri rovnako hrubé časti. Mäso osolíme,...

Zajac na slivkách so zemiakovou roládou
Stehná umyjeme a osušíme, koreňovú zeleninu očistíme a nakrájame na kocky. Sušené slivky namočíme do rumu....

Daniel na šípkovej omáčke s mandľovými kroketami
Mäso umyjeme a osušíme. Stuhnutú slaninu nakrájame na prúžky. Koreňovú zeleninu očistíme a nakrájame na kocky....

Diviačia roláda s hubovou plnkou
Na placky uvaríme zemiaky v šupke deň vopred. Šalotku a polovičku cesnaku nakrájame na drobné kocky, speníme...

Srnčie ragú na zelenine s haluškami
Umyté a osušené mäso pokrájame na malé kocky. Koreňovú zeleninu a cibuľu očistíme a pokrájame na drobné...

Srnčie karé na zemiakových lievancoch
Čo divina, to iná chuť. Podpisuje sa pod ňu nielen konkrétny živočíšny druh, ale aj prostredie, v akom žila...

Zapekaný ružičkový kel
Ružičkový kel vyzerá ako malá kapusta a má množstvo vitamínov, minerálov a vlákniny. Napriek svojej...