Cestoviny s brokolicovo-šampiňónovou omáčkou fotorecept
Foto: tejaja
Cestoviny a k tomu omáčka či zelenina je vcelku bežná kombinácia surovín. Pridáme huby a máme rýchle, ale chutné jedlo.
4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
30 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Cestoviny uvaríme v osolenej vode. Scedíme.
- 2
Na oleji orestujeme nakrájanú cibuľu.
- 3
Pridáme ružičky brokolice a na plátky nakrájané šampiňóny. Osolíme, okoreníme, podlejeme trochou vody a podusíme 10 minút.
- 4
V troche vody rozmiešame Solamyl a omáčku zahustíme.
- 5
Cestoviny prelejeme omáčkou a posypeme bylinkami.
Tiež cestoviny:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu