čokolády

čokolády ako ingrediencia v receptoch:

  • Gaštanové gule „Gýmeš“

    Gaštanové gule „Gýmeš“

    Penový korpus: Suroviny šľaháme nad parou do zhustnutia, kým sa cukor rozpustí. Po 20 minútach zložíme z pary a šľaháme ešte 10 minút ručným mixérom. Hmotu striekame cukrárskym vreckom na papier na pečenie do tvaru koliesok...

  • Trio puding

    Trio puding

    Banán si pokrájeme na kolieska jahody umyjeme a prekojíme na polovice, ale môžeme nechať aj celé. Pripravíme si zmrzlinové poháre, na dno pohára dáme piškóty, banán a jahody. Do hrnca dáme 250 ml mlieka...

  • Dobošové rezy

    Dobošové rezy

    Rada pečiem dobošky, je toho veľa a v pohode vydržia aj v mrazničke.

  • Šľahačková roláda

    Šľahačková roláda

    Nadýchaná kakaová roláda so šľahačkou, pre mojich maškrtníkov je to 5 minútová záležitosť, preto ju pečiem hneď z dvoch dávok. Lahodná, odporúčam!!



Kategórie surovín



Inšpirácie z nových receptov
TOPlist