Gaštanová nepečená roláda
Adrián Rybanský, Andrej Mokoš a šéfkuchárka Andrea Vincúrová
Zuckmann Villa v Piešťanoch, 21. decembra 2015
Zuckmann Villa v Piešťanoch, 21. decembra 2015
Foto: Pravda - Robert Hüttner
Gastronomické trendy nás ženú vpred – vymýšľať stále nové dezerty, postupy, kombinácie. Ľudia však túžia vrátiť sa k chuťovým spomienkam na svoje detstvo. A tak najkrajšie Vianoce dýchajú klasikou.
6
porcií
porcií
45 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Gaštanové pyré nastrúhame nahrubo, pridáme zmäknuté maslo, rum, práškový a vanilkový cukor. Vymiešame hladké cesto, ktoré vyvaľkáme medzi fóliami na hrúbku asi 0,5 cm do tvaru obdĺžnika.
- 2
Na cesto nastrúhame čokoládu a zrolujeme, dáme odležať do chladu asi na hodinu.
- 3
Poleva z horkej čokolády nalámeme a rozpustíme nad parným kúpeľom. Nanesieme na vychladnutú roládu. Ľubovoľne ozdobíme.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu