Aranžmán s čokoládovou penou
Michaela Záňová
šéfcukrárka hotela Villa Nečas v Žiline, 15. februára 2015
šéfcukrárka hotela Villa Nečas v Žiline, 15. februára 2015
Foto: Robert Hüttner
4
porcie
porcie
25 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Vo vodnom kúpeli roztopíme čokoládu a zriedime ju troškou amareta. Medzitým zo žĺtkov, z cukru a zo štipky soli vyšľaháme penu.
- 2
Vyšľahané žĺtky vmiešame do vlažnej čokolády a nadľahčíme vyšľahanou šľahačkou. Mousse podávame nastriekané ozdobnou trubičkou v pohároch, na tanieri či v mištičkách.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu