Recepty, kde je cherry
Tom Kha s kuracím mäsom a kokosovým mliekom
Pozrite sa, čo patrí do skutočnej polievky Tom Kha.
Paradajkové linguine s bazalkovou omáčkou
Paradajky necháme vysušiť a rozmixujeme na prach. Z preosiatej múky, zo žĺtkov, z olivového...
Vegetariánsky bezlepkový burger s baklažánom
Majstrom grilovacej sezóny sa môžete stať aj keď preferujete bezlepkovú alebo vegetariánsku stravu. Do tohto burgera...
Chudnutie s Varechou 3. deň
Ak chudnete s nami, je možné, že vám chýbajú cestoviny. Dnes ich skúsime nahradiť...
Chlebová pizza
Chuťovo vynikajúca a pritom nenáročná alternatíva pizze, ktorou určite očaríte priateľov alebo si ju môžete dopriať...
Cestoviny na spôsob pizze
Keď sa neviete rozhodnúť, či máte viac chuť na pizzu alebo Mac and Cheese cestoviny :)
Paradajkovo-avokádový šalát so sezamom a s lososom
Semienka sa stali doslova hitom moderného
kulinárstva a výživy. Ja však pri nich spolu
s ďalšími nadšencami –...
Cuketový šalát s ovčím syrom a olivami
Na raňajky, desiatu, olovrant či neskorú večeru,
k posedeniu s priateľmi, pre návštevu...
Čerstvý romaine šalát s jicamou a mandľami
Rýchlo som si zvykol na čerstvé surové, alias raw, šaláty v rôznom variantnom
prevedení...
Letné cestoviny s mozzarellou, fazuľami a cherry paradajkami
Uvarte cestoviny v osolenej vode, sceďte a nechajte ich vychladnúť. V ďalšom hrnci dajte variť fazuľky...
Letný šalát s orechovým olejom
Ľahký letný šalát s jabĺčkom navyše. Ak máte radi
gorgonzolu, skúste ňou nahradiť tofu...
Skvelá pečená zeleninka so slaným syrom
My všetci sme doma mäsožravci... Nuž čo narobím. Ale okrem mäsa máme radi aj
zeleninu...
Letný cestovinový šalát
V osolenej vode uvarte cestoviny, sceďte ich a nechajte vychladnúť.
Jahodovo-paradajková polievka s mätovou penou
Cherry paradajky pečieme v rúre s balzamikom, so soľou, s cukrom
pri 180 °C 5 –...
Bruschetta s paradajkovým džemom
Dnes nie je problém zohnať akúkoľvek zeleninu
či ovocie počas celého roka. Ale žiadne nechutia
a nevoňajú tak...
Gratinovaný špenátový koláčik s baklažánovo-tymianovým pyré
Špenátová náplň: Umytý špenát oblanšírujeme na cesnaku a olivovom oleji a primiešame postrúhaný syr a vajce...
Pod bryndzou zapekané kuracie mäso so zeleninou
Kuracie prsia nakrájame na
rezančeky a restujeme na oleji,
osolíme a okoreníme.
Vajíčka s pikantnou bryndzou na karamelizovanej šalotke
Vajcia uvaríme natvrdo, necháme vychladnúť a olúpeme. Vajcia prekrojíme na polovice, vyberieme žĺtky, ...
Farebný šalát so sardinkami
Šalát so sardinkami, avokádom, cherry paradajkami, rukolou a reďkovkami vás prekvapí zmesou zaujímavých a...
Hovädzia roštenka „surf and turf“ s batatovými hranolčekmi
Steaková latina sa začína už pri výbere plemena,
veď každý „rodokmeň rezňa" má svoje
osobitosti. Zvieratá majú...
Paella Valenciana - národné jedlo Španielska
Ryža sa v Španielsku začala pestovať v 10. storočí, najmä vo Valencii. Španieli si...
Bulgur so špargľou a s olivami
Na sezónu špargle sa vždy veľmi tešíme. Má
príjemnú chuť, zaujímavý tvar, málo kalórií
a ako...
Jahňacie mäso v zelenej palacinke s karfiolovým pyré
Cherry paradajky umyjeme, vysušíme a rozpolíme. Naukladáme
na plech vystlaný papierom na pečenie, osolíme a...

Tom Kha s kuracím mäsom a kokosovým mliekom
Pozrite sa, čo patrí do skutočnej polievky Tom Kha.

Paradajkové linguine s bazalkovou omáčkou
Paradajky necháme vysušiť a rozmixujeme na prach. Z preosiatej múky, zo žĺtkov, z olivového...

Vegetariánsky bezlepkový burger s baklažánom
Majstrom grilovacej sezóny sa môžete stať aj keď preferujete bezlepkovú alebo vegetariánsku stravu. Do tohto burgera...

Chudnutie s Varechou 3. deň
Ak chudnete s nami, je možné, že vám chýbajú cestoviny. Dnes ich skúsime nahradiť...

Chlebová pizza
Chuťovo vynikajúca a pritom nenáročná alternatíva pizze, ktorou určite očaríte priateľov alebo si ju môžete dopriať...

Cestoviny na spôsob pizze
Keď sa neviete rozhodnúť, či máte viac chuť na pizzu alebo Mac and Cheese cestoviny :)

Paradajkovo-avokádový šalát so sezamom a s lososom
Semienka sa stali doslova hitom moderného kulinárstva a výživy. Ja však pri nich spolu s ďalšími nadšencami –...

Cuketový šalát s ovčím syrom a olivami
Na raňajky, desiatu, olovrant či neskorú večeru, k posedeniu s priateľmi, pre návštevu...

Čerstvý romaine šalát s jicamou a mandľami
Rýchlo som si zvykol na čerstvé surové, alias raw, šaláty v rôznom variantnom prevedení...

Letné cestoviny s mozzarellou, fazuľami a cherry paradajkami
Uvarte cestoviny v osolenej vode, sceďte a nechajte ich vychladnúť. V ďalšom hrnci dajte variť fazuľky...

Letný šalát s orechovým olejom
Ľahký letný šalát s jabĺčkom navyše. Ak máte radi gorgonzolu, skúste ňou nahradiť tofu...

Skvelá pečená zeleninka so slaným syrom
My všetci sme doma mäsožravci... Nuž čo narobím. Ale okrem mäsa máme radi aj zeleninu...

Letný cestovinový šalát
V osolenej vode uvarte cestoviny, sceďte ich a nechajte vychladnúť.

Jahodovo-paradajková polievka s mätovou penou
Cherry paradajky pečieme v rúre s balzamikom, so soľou, s cukrom pri 180 °C 5 –...

Bruschetta s paradajkovým džemom
Dnes nie je problém zohnať akúkoľvek zeleninu či ovocie počas celého roka. Ale žiadne nechutia a nevoňajú tak...

Gratinovaný špenátový koláčik s baklažánovo-tymianovým pyré
Špenátová náplň: Umytý špenát oblanšírujeme na cesnaku a olivovom oleji a primiešame postrúhaný syr a vajce...

Pod bryndzou zapekané kuracie mäso so zeleninou
Kuracie prsia nakrájame na rezančeky a restujeme na oleji, osolíme a okoreníme.

Vajíčka s pikantnou bryndzou na karamelizovanej šalotke
Vajcia uvaríme natvrdo, necháme vychladnúť a olúpeme. Vajcia prekrojíme na polovice, vyberieme žĺtky, ...

Farebný šalát so sardinkami
Šalát so sardinkami, avokádom, cherry paradajkami, rukolou a reďkovkami vás prekvapí zmesou zaujímavých a...

Hovädzia roštenka „surf and turf“ s batatovými hranolčekmi
Steaková latina sa začína už pri výbere plemena, veď každý „rodokmeň rezňa" má svoje osobitosti. Zvieratá majú...

Paella Valenciana - národné jedlo Španielska
Ryža sa v Španielsku začala pestovať v 10. storočí, najmä vo Valencii. Španieli si...

Bulgur so špargľou a s olivami
Na sezónu špargle sa vždy veľmi tešíme. Má príjemnú chuť, zaujímavý tvar, málo kalórií a ako...

Jahňacie mäso v zelenej palacinke s karfiolovým pyré
Cherry paradajky umyjeme, vysušíme a rozpolíme. Naukladáme na plech vystlaný papierom na pečenie, osolíme a...