Cícerový šalát so sardelami
Peter Kecskes
majiteľ a šéfkuchár reštaurácie Riders Burgers Grill v Kalnej nad Hronom, 2. júla 2020
majiteľ a šéfkuchár reštaurácie Riders Burgers Grill v Kalnej nad Hronom, 2. júla 2020
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
Postup
-
1
Namočený cícer uvaríme, schladíme a scedíme. Na prípravu šalátu môžeme použiť aj sterilizovaný cícer, vtedy ho nevaríme.
- 2
Mladú cibuľku nakrájame najemno, čili papričky na tenké kolieska, cherry paradajky na polovice, petržlenovú vňať natrháme na kúsky, ľadový šalát nakrájame na tenšie rezance. Všetko dáme do misy, pridáme sezamový olej, soľ, biele korenie, vínny ocot a premiešame.
- 3
Hotový šalát podávame so sardelami a s plátkami citróna.
Tiež cícerový šalát:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu