Pizza Romagna
šéfkuchár Tibor Darida a pizzaiolo Patrik Venchich
z Bella Italia v Šamoríne, 23. júna 2020
z Bella Italia v Šamoríne, 23. júna 2020
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
20-25 minút
na 225 °C
na 225 °C
Suroviny
Cesto: | |
2 hrnčeky |
|
1 bal. |
|
1/2 hrnčeka (vlažná) |
|
2 PL |
|
1/2 ČL |
|
1 ČL |
|
Na vrch: | |
320 g |
|
140 g (sušené hovädzie mäso) |
|
70 g |
|
440 g |
|
100 g |
|
80 g |
|
Postup
-
1
Cesto: Zo všetkých prísad vypracujeme vláčne cesto, ktoré necháme v teple 30 minút kysnúť.
- 2
Vykysnuté cesto rozdelíme na 4 diely, z každého dielu vyvaľkáme placku s priemerom približne 16 cm.
- 3
Na pizzu kladieme ingrediencie – lúpané pasírované paradajky, mozzarellu, bresaolu, pesto, cherry paradajky a čierne olivy a pečieme v rozohriatej rúre 20 – 25 minút pri 225 °C.
Tiež pizza:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu