Kuracie roládky
Kuracie roládky

Vyprážané kuracie roládky s farebnou plnkou

šéfkuchár Tibor Darida a pizzaiolo Patrik Venchich
z Bella Italia v Šamoríne, 26. júna 2020
Vyprážané kuracie roládky s farebnou plnkou
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
50 minút
príprava

Suroviny

400 g
250 g
100 g
60 g
150 g (listy)
2 ks
100 g
200 g
500 ml
100 g
100 g

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Kuracie prsia vyklepeme, posolíme a okoreníme. Na mäso poukladáme prosciutto crudo, ricottu, špenátové listy a sušené paradajky.

  2. 2

    Naplnené mäso zrolujeme a roládu obalíme v trojobale (hladká múka, vajce, strúhanka). Vyprážame v dostatočnom množstve horúceho oleja.

  3. 3

    Hotovú roládu nakrájame a podávame na rukolovom šaláte s cherry paradajkami.

Diskusia k receptu


Zatiaľ 0 komentáre