Vyprážané kuracie roládky s farebnou plnkou
šéfkuchár Tibor Darida a pizzaiolo Patrik Venchich
z Bella Italia v Šamoríne, 26. júna 2020
z Bella Italia v Šamoríne, 26. júna 2020

Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
50 minút
príprava
príprava
Suroviny
400 g |
|
250 g |
|
100 g |
|
60 g |
|
150 g (listy) |
|
2 ks |
|
100 g |
|
200 g |
|
500 ml |
|
100 g |
|
100 g |
|
|
|
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Kuracie prsia vyklepeme, posolíme a okoreníme. Na mäso poukladáme prosciutto crudo, ricottu, špenátové listy a sušené paradajky.
- 2
Naplnené mäso zrolujeme a roládu obalíme v trojobale (hladká múka, vajce, strúhanka). Vyprážame v dostatočnom množstve horúceho oleja.
- 3
Hotovú roládu nakrájame a podávame na rukolovom šaláte s cherry paradajkami.
Tiež kuracie roládky:
Zaujímavé video z archívu TV Varecha
Tipy na články
Ďalšie recepty
- 2
Diskusia k receptu