Quesadilla s avokádom a so štipľavým dipom
Miroslav Spodniak
šéfkuchár a spolumajiteľ gastroprojektu Chef 2 GO by Miro vo Zvolene, 24. júla 2020
šéfkuchár a spolumajiteľ gastroprojektu Chef 2 GO by Miro vo Zvolene, 24. júla 2020
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Na mierne rozohriatej panvici opečieme z jednej strany tortillovú placku. Potom ju otočíme, na polovicu natrieme guacamole a naukladáme na plátky nakrájané avokádo a cherry paradajky. Posypeme postrúhaným syrom.
- 2
Placku preložíme na polovicu a opečieme z oboch strán, aby sa syr rozpustil a spojil obidve strany. Opečenú tortillu vyberieme z panvice a nakrájame na trojuholníky.
- 3
V miske zmiešame créme fraiche, citrónovú šťavu, olivový olej, soľ a nadrobno nasekané papričky. Nakoniec posypeme koriandrovou vňaťou a podávame k opečenej plnenej tortille.
Tiež tortilla:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu