Pstruh na sicílsky spôsob cartoccio
Ideálny, ľahký a rýchly obed do letných horúčav.
30 minút
na 200 °C
na 200 °C
Suroviny
1 ks (cca 300 g) |
|
7 ks |
|
1 ks |
|
6 ks |
|
3 PL |
|
2 PL |
|
|
|
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Na papier na pečenie poukladáme pokrajanú zeleninu a šampiňóny. Posolíme a potrieme smotanou vymiešanou s olivovým olejom a nasekaným kôprom.
-
2
Pstruha položíme na pripravenú zeleninu, osolíme a potrieme zvyšnou ochutenou smotanou. Zabalíme do papiera na pečenie. Pečieme pri 200 stupňoch 30 minút.
-
3
Ako príloha - pečená kukurica.
Diskusia k receptu
Zatiaľ 2 komentáre