Pečený pstruh
Pečený pstruh

Pstruh na sicílsky spôsob cartoccio

emdy - fotkaemdy, 15. augusta 2020
Pstruh na sicílsky spôsob cartoccio
Foto: emdy

Ideálny, ľahký a rýchly obed do letných horúčav.

30 minút
na 200 °C

Suroviny

1 ks (cca 300 g)
7 ks
1 ks
6 ks
3 PL
2 PL

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Na papier na pečenie poukladáme pokrajanú zeleninu a šampiňóny. Posolíme a potrieme smotanou vymiešanou s olivovým olejom a nasekaným kôprom.

    Pstruh na sicílsky spôsob cartoccio - obrázok 1
  2. 2

    Pstruha položíme na pripravenú zeleninu, osolíme a potrieme zvyšnou ochutenou smotanou. Zabalíme do papiera na pečenie. Pečieme pri 200 stupňoch 30 minút.

    Pstruh na sicílsky spôsob cartoccio - obrázok 2
  3. 3

    Ako príloha - pečená kukurica.

    Pstruh na sicílsky spôsob cartoccio - obrázok 3

Diskusia k receptu


Zatiaľ 2 komentáre