Nachos s pivovo-syrovou omáčkou

George Kostka
šéfkuchár z Pension & Restaurant Meridiana Bojnice, 9. júla 2020
Nachos s pivovo-syrovou omáčkou
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
15 minút
príprava
5 minút
na 160 °C

Suroviny

600 g (kukuričné tortilové čipsy)
100 ml
400 g
100 g




Postup

  1. 1

    Pivo privedieme na panvici do varu, pridáme nastrúhaný čedar, odstavíme a vmiešame mascarpone.

  2. 2

    Plech vystelieme papierom na pečenie a nasypeme doň kukuričné tortilové čipsy. Polejeme syrovou omáčkou a posypeme nakrájanou paprikou, cherry paradajkami, slaninou, cibuľkou a čili papričkami. Navrch môžeme ešte pridať nastrúhaný čedar.

  3. 3

    Pečieme vo vyhriatej rúre na 160 °C päť minút.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia