Nachos s pivovo-syrovou omáčkou
George Kostka
šéfkuchár z Pension & Restaurant Meridiana Bojnice, 9. júla 2020
šéfkuchár z Pension & Restaurant Meridiana Bojnice, 9. júla 2020
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
15 minút
príprava
príprava
5 minút
na 160 °C
na 160 °C
Postup
-
1
Pivo privedieme na panvici do varu, pridáme nastrúhaný čedar, odstavíme a vmiešame mascarpone.
- 2
Plech vystelieme papierom na pečenie a nasypeme doň kukuričné tortilové čipsy. Polejeme syrovou omáčkou a posypeme nakrájanou paprikou, cherry paradajkami, slaninou, cibuľkou a čili papričkami. Navrch môžeme ešte pridať nastrúhaný čedar.
- 3
Pečieme vo vyhriatej rúre na 160 °C päť minút.
Tiež nachos:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu