Nachos s pivovo-syrovou omáčkou
George Kostka
šéfkuchár z Pension & Restaurant Meridiana Bojnice, 9. júla 2020
šéfkuchár z Pension & Restaurant Meridiana Bojnice, 9. júla 2020

Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
15 minút
príprava
príprava
5 minút
na 160 °C
na 160 °C
Suroviny
600 g (kukuričné tortilové čipsy) |
|
100 ml |
|
400 g |
|
100 g |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Pivo privedieme na panvici do varu, pridáme nastrúhaný čedar, odstavíme a vmiešame mascarpone.
- 2
Plech vystelieme papierom na pečenie a nasypeme doň kukuričné tortilové čipsy. Polejeme syrovou omáčkou a posypeme nakrájanou paprikou, cherry paradajkami, slaninou, cibuľkou a čili papričkami. Navrch môžeme ešte pridať nastrúhaný čedar.
- 3
Pečieme vo vyhriatej rúre na 160 °C päť minút.
Tiež nachos:
Ďalšie recepty:
- 2
Diskusia k receptu