
Mäsové guľky v paradajkovej omáčke
Toto jedlo je u nás top. Vždy si na ňom veľmi dobre pochutnáme.

Mäsové cigánske guľky
Hovädzie mäso nakrájame na malé kocky a orestujeme na panvici spolu s nakrájanou cibuľou a slaninou...

Bravčové karé na čerstvých hríboch
Vlastnoručne nazbierané čerstvé hríby manžel očistil, nakrájal a bol dnes s nimi perfektný obed.

Mäsovo-zeleninové placky
Placky z kuracieho mäsa so zeleninou a šampiňónmi, to je výborný obed pre celú rodinu.

Plnená paprika
Milujem plnenú papriku teraz cez sezónu. V zime mi narýchlo stačia guľky v omáčke. 🙂

Špagety so syrovo-šampiňónovou omáčkou a s mäsovými guľkami
Naše obľúbené špagety podľa môjho vymysleného receptu....

Marinované kuracie prsia na cibuli
Kuracie prsia nakrájame na plátky. Suroviny na marinádu zmiešame, vložíme do nej mäso a necháme...

Kuracie prsia na smotane s haluškami
Kuracie mäso na smotane nesmie chýbať na našom stole. 😋

Kuracie prsia na hubách
Konečne nám začali rásť huby, a preto by bola škoda to nevyužiť aj v kuchyni.

Bravčové plátky v smotanovo-paprikovej omáčke
Jednoduchá a chutná príprava mäsa, ktorá nikdy nesklame.

Rolka z králika na uhorkových fettuccine
K smotane na šľahanie pridáme nadrobno nakrájaný tymian, 2 prelisované strúčiky cesnaku a biele víno...

Bravčová roláda na grile s barbecue omáčkou
Najlepšie chutí s domácim kapustovým šalátom alebo s natrhanými lístkami ľadového šalátu.

Špíz z troch druhov mäsa s grilovanou kukuricou
Špíz podávame s grilovanou zeleninou, pečeným zemiakom, kyslou smotanou a čerstvou pažítkou.

Pečené srnčie stehno na čiernom pive
V TV Varecha sme mali poľovnícke hody. V relácii Slovenské dobroty sme pripravovali špecialitu zo srnčieho...

Hovädzie na víne s brusnicami
Cibuľu nakrájanú na kocky dáme restovať na masti. Mäso nakrájame na väčšie kúsky, osolíme a...

Španielske vtáčiky v roláde
Chuť uľahčiť si varenie ma inšpirovala na takéto španielske vtáčky v rolke....

Kolienková zmes s mäsovými guľkami
Vynikajúce jedlo s neskutočne chutnou omáčkou, namiesto kolienok sa dá použiť aj iný druh cestoviny...

Bravčové karé dusené so zeleninou
Variant bravčového pliecka so zeleninou, ktorú som práve našiel v chladničke....

Grilovaný rib eye steak so zeleninovým šalátom
Rib eye steak pripravujeme z mäsa, ktoré zrelo 3–4 týždne, vtedy je jeho konzistencia ideálna....

Hovädzie na šťave so slovenskou ryžou
Výborné jedlo, ktoré patrí už roky medzi naše obľúbené. Jeho príprava je veľmi jednoduchá a výsledok neuveriteľne chutný....

Hovädzie po burgundsky
Hovädzie mäso na burgundský spôsob s poriadnou dávkou červeného vína chutí neodolateľne. Tajomstvo jeho dokonalej chuti spočíva...

Bravčové kocky v kyslej kapuste
Potrebujem už minúť naloženú kapustu od jesene, tak som hľadal nejaký recept a tento ma upútal....

Zajačia paštéta v domácom lístkovom ceste
Paštéta pečená v krehkom ceste ako výborný koláč je výsadou francúzskej kuchyne. Ponúkame vám vynikajúcu verziu...

Teľacia roláda s omeletou, parmezánom a so špenátom
Mäsové rolády sú tradičnou veľkonočnou špecialitou. Jemné teľacie mäso v kombinácii s lístkami mladého špenátu, omeletou...

Libanonský mäsový chlieb (Spiced flatbread)
Jednoducho pochúťka. Ako príloha k iným arabským jedlám, alebo len tak samotný, k polievke…...

Mäsovo-zeleninový nákyp v chrumkavej kruste
Zaujímavý a chutný mäsovo-zeleninový nákyp nám pripravila finalistka šou Pečie celé Slovensko Lucia Piterka.

Bravčové kúsky na hodvábe zo zeleniny
V našom živote je to zariadené tak, že po príchode na tento svet musíme rok-dva počkať, než sa naše ústa naplnia prvými zubami....