
Kakaová torta s parížskou šľahačkou
Ak ste zamilovaní do čokolády, vyskúšajte našu tortu plnú tejto božskej suroviny.

Ružičkový kel pečený s batatom
Ružičkový kel je jeden z najbohatších rastlinných zdrojov vitamínu C. Okrem toho pomáha pri detoxikácii organizmu....

Teplý fazuľový šalát s kelom a rybou
Skvelý šalát z jemnej bielej fazule s bylinkovým pestom.

Londýnske rezy podľa Kamily Magálovej
V redakcii Varechy sme upiekli londýnske rezy, ktoré pripravovala Kamila Magálová vo svojej relácii Tajomstvo mojej kuchyne. Vydarili sa úžasne....

Kurací šalát à la Caesar s parmezánovými čipsami
Populárny šalát, ktorého základom sú chrumkavé listy rímskeho šalátu, kúsky kuraťa a krutóny. My...

Pikantné tekvicové jadierka
Delikátne pečené tekvicové semienka, ktoré nebudete vedieť prestať chrumkať.

Zelená fazuľka s restovanými paradajkami
Sú zdravé, hodia sa ku grilovanému mäsu, aj ku steaku.

Krokety z batatového pyré
Inšpirovali sme sa cícerovými guľôčkami falafel a podarilo sa. Tieto batatové sú snáď ešte lahodnejšie....

Tagliatelle so špenátovo-bazalkovým pestom
Stačí rozmixovať suroviny na pesto, uvariť cestoviny a môžete večerať.

Šťavnatý steak z hovädzej roštenky
Perfektne pripravený a presne podľa vášho želania prepečený steak z hovädzej roštenky je umenie, ktoré spolu...

Zapekané bataty s mletým hovädzím mäsom
Nemusíte sa obávať, že z batatov bude toto jedlo sladkasté. Mäso, špenát a chrumkavá...

Čučoriedky, tvaroh a marinka voňavá
Sušenú marinku voňavú kúpite ako sypanú bylinku, pripisujú sa jej upokojujúce účinky.

Zapekaný baklažán Parmigiana
Paradajky umyjeme, jemne na povrchu narežeme, krátko ponoríme do horúcej vody a dáme do studenej...

Tagliatelle s mäsovými guľôčkami v paradajkovej omáčke
Pečivo nahrubo nasekáme a presypeme do väčšej misky. Polejeme ho mliekom a necháme postáť. Nakrájame...

Sacherova torta ako od Sachera
O recepte na originálnu Sacherovu tortu sa s obľubou hovorí, že je tajný. Recepty, ktoré tajné nie sú, sú si veľmi podobné a chuť takejto torty je na nerozoznanie od tej z hotela Sacher....

Základné odpaľované cesto na veterníky
Naučte sa pripraviť odpaľované cesto, z ktorého si môžete upiecť obľúbené veterníky, trendové profiterolky či...

Svadobné koláčiky
„Miloval som tieto koláčiky, ktoré sa u nás v Medzeve pekávali na svadby alebo slávnostné príležitosti....

Talianska zeleninová polievka minestrone s cestovinou a parmezánom
Premeňte svoju zimnú kuchyňu na výbornú taliansku reštauráciu. Aj u vás doma môže rozvoniavať výborná polievka minestrone....