Sendviče s kuracím mäsom a čedarom
Jana Štrbková
mesačník Varecha, 4. augusta 2023
mesačník Varecha, 4. augusta 2023
Foto: Shutterstock
4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
10 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Mäso nakrájame na 4 plátky, opečieme na panvici s olejom z každej strany. Opečené prsia osolíme a okoreníme
- 2
Na krajec toastového chleba nanesieme brusnicový džem a rozložíme listy špenátu. Položíme plátok mäsa, ktorý opäť potrieme džemom a prekryjeme plátkom syra čedar. Navrch položíme druhý krajec toastového chleba.
- 3
Sendviče opečieme v sendvičovači a pred podávaním ich prekrojíme priečne na polovicu.
Tiež sendvič:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu