Chrumkavé crostini - opečené bagetky s paradajkami a bazalkou

Jana Štrbková
mesačník Varecha, 15. augusta 2023
Chrumkavé crostini - opečené bagetky s paradajkami a bazalkou
Foto: Shutterstock
8 ks
porcií
20 minút
príprava

Suroviny

1 ks (hrubšia)
1 strúčik
2 PL
6 ks (menšie)
1 ks (väčšie)
2 PL
 čerstvá




Postup

  1. 1

    Z 8 plátkov hrubšej bagety upečieme chrumkavé hrianky, potrieme ich strúčikom cesnaku, dochutíme soľou, mletým čiernym korením a pokvapkáme olivovým olejom.

  2. 2

    Menšie guľaté paradajky nakrájame na kocky, primiešame najemno nakrájanú červenú cibuľu, olivový olej, uložíme na hrianky a ozdobíme lístkami čerstvej bazalky.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia