prazdny

Prsia z perličky na vínovej redukcii à la Ľudovít XIV.

Hlavné jedlá

Prsia z perličky opečieme na oleji, potrieme malým množstvom tekutého dymu, osolíme a okoreníme. Pečieme 7...

prazdny

Grilovaný rib eye steak so zeleninovým šalátom

Hovädzie mäso

Rib eye steak pripravujeme z mäsa, ktoré zrelo 3–4 týždne, vtedy je jeho konzistencia ideálna....

prazdny

Roládka z králičího pupku plněná králičím masem

Hlavné jedlá

Maso z králičího předku dáme do mixovací nádoby, osolíme, opepříme, přidáme smetanu...

prazdny

Mäsové cigánske guľky

Hovädzie mäso

Hovädzie mäso nakrájame na malé kocky a orestujeme na panvici spolu s nakrájanou cibuľou a slaninou...

prazdny

Hovädzie roládky

Hovädzie mäso

Suroviny ako do španielskych vtáčikov, len v inej podobe.

prazdny

Zajačia paštéta v domácom lístkovom ceste

Večera

Paštéta pečená v krehkom ceste ako výborný koláč je výsadou francúzskej kuchyne. Ponúkame vám vynikajúcu verziu...

prazdny

Mäsové guľôčky v lístkovom ceste s enciánom

Slané chuťovky

Mäsové guličky obalene v lístkom ceste namočené do enciánu.

prazdny

Jogurtová marináda na grilované mäso

Prílohy

Výborná na kotlety z bravčového aj jahňacieho mäsa.