Bravčové rebrá na karameli s červeným vínom fotorecept
Foto: izabella929
Troška chrumkavé, ale výborné pečené rebrá na karameli.
4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
45 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Rebrá som umyla, osušila.
-
2
Prekrojila na menšie kusy.
-
3
Na panvicu som dala slaninu.
-
4
Keď sa slanina vytopila, pridala som na kolieska krájanú cibuľu a hneď som pridala aj cukor.
-
5
Keď začal cukor hnednúť pridala som rebrá a otáčala som ich tak aby sa karamelom obalili. A podliala som len malým množstvom vína a potom znovu.
-
6
Osolila, okorenila a posypala malým množstvom červenej mletej papriky.
-
7
Pod pokrievkou som na slabšom plameni najprv dusila 40 min. Potom som odokryla a dopiekla.
-
8
Chrumkavé a veľmi chutné rebierka som podávala som zemiakovými medailónikmi. Prajem vám dobrú chuť
Diskusia k receptu