Dusené hovädzie mäso
Dusené hovädzie mäso

Hovädzie medailóniky s kačacou pečeňou

Ladislav Abrahám
šéfkuchár reštaurácie Čarda Avion v Bratislave, 20. augusta 2018
Hovädzie medailóniky s kačacou pečeňou
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
40 minút
príprava

Suroviny

500 g (zadné)
300 g
1
50 g
2 ks
2 ks
150 g
150 ml
1 strúčik

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Nakrájanú cibuľu opražíme na oleji, pridáme hovädzie mäso nakrájané na medailóniky a slaninu. Pražíme spolu s cibuľou asi 3 minúty.

  2. 2

    Potom pridáme korenie, cesnak, pečeň, zalejeme vodou a necháme podusiť, až kým mäso nezmäkne.

  3. 3

    Pridáme pokrájanú papriku, paradajky, hrášok, paradajkový pretlak a krátko povaríme. Dochutíme soľou a korením.

Diskusia k receptu