Hovädzie medailóniky s kačacou pečeňou
Ladislav Abrahám
šéfkuchár reštaurácie Čarda Avion v Bratislave, 20. augusta 2018
šéfkuchár reštaurácie Čarda Avion v Bratislave, 20. augusta 2018

Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
40 minút
príprava
príprava
Suroviny
500 g (zadné) |
|
300 g |
|
1 |
|
50 g |
|
2 ks |
|
2 ks |
|
150 g |
|
150 ml |
|
1 strúčik |
|
|
|
|
|
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Nakrájanú cibuľu opražíme na oleji, pridáme hovädzie mäso nakrájané na medailóniky a slaninu. Pražíme spolu s cibuľou asi 3 minúty.
- 2
Potom pridáme korenie, cesnak, pečeň, zalejeme vodou a necháme podusiť, až kým mäso nezmäkne.
- 3
Pridáme pokrájanú papriku, paradajky, hrášok, paradajkový pretlak a krátko povaríme. Dochutíme soľou a korením.
Tiež hovädzie mäso:
- 2
Diskusia k receptu