Králičie stehno s pohánkou a koreňovou zeleninou
František Košuda
šéfkuchár Wellness Hotela Patince****, 5. septembra 2018
šéfkuchár Wellness Hotela Patince****, 5. septembra 2018
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
260 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Pohánku uvaríme podľa návodu. Koreňovú zeleninu nakrájame na juliene rezance, pridáme do cibuľového základu a restujeme na oleji. Keď je pohánka uvarená, pridáme ju k restovanej koreňovej zelenine, ochutíme soľou a korením.
- 2
Králičie stehná očistíme, umyjeme, osolíme, okoreníme a zalejeme v nádobe s olejom, aby boli celé ponorené. Pridáme rozmarín a tymian, zakryjeme alobalom a konfitujeme pri 80 °C 4 hodiny.
- 3
Podávame na tanieri s pridaním opečených tekvicových jadierok, olivového oleja a posekanej petržlenovej vňate.
Tiež králičie stehno:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu