Grilované kuracie špízy
Grilované kuracie špízy

Grilované kurča

podravka - fotkapodravka, 6. júna 2017. Komerčný recept.
Grilované kurča
Foto: podravka

Ražniči z kuracieho mäsa a farebnej zeleniny s chuťou Stredomoria prinesie radosť nielen vašim očiam, ale aj chuťovým pohárikom.

4
porcie
30 minút
príprava

Suroviny

600 g
8 dlhých vetvičiek
300 g
300 g
1 ks
1 ks
390 g
1 PL
70 ml
30 ml
10 lístkov

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Kurča nakrájame na kocky a okoreníme. Papriku, cuketu a baklažán nakrájame na kocky rovnakej veľkosti. Z rozmarínu urobíme špíz tak, že 2/3 dĺžky každej vetvičky rozmarínu očistíme od lístkov a na vetvičku napichneme kúsky kurčaťa, papriky, cukety a baklažánu.

  2. 2

    Posypeme Podravka ochucovadlom Stredomorie a ugrilujeme.

  3. 3

    Lístky šalvie jemne opražíme na olivovom oleji, pridáme Podravka krájané paradajky, Prosecco, soľ a korenie. Omáčku zredukujeme a podávame ku grilovanému špízu.

Diskusia k receptu

45678
@Mata3636 (6.6.2017 11:02)

Vsak su kocky opeceho napichane a aj v rozpise:-)
Je ale pravdou,ze mne suche grilovane maso nechuti..