Grilované kurča
Foto: podravka
Ražniči z kuracieho mäsa a farebnej zeleniny s chuťou Stredomoria prinesie radosť nielen vašim očiam, ale aj chuťovým pohárikom.
4
porcie
porcie
30 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Kurča nakrájame na kocky a okoreníme. Papriku, cuketu a baklažán nakrájame na kocky rovnakej veľkosti. Z rozmarínu urobíme špíz tak, že 2/3 dĺžky každej vetvičky rozmarínu očistíme od lístkov a na vetvičku napichneme kúsky kurčaťa, papriky, cukety a baklažánu.
- 2
Posypeme vegetou - Stredomorie a ugrilujeme.
- 3
Lístky šalvie jemne opražíme na olivovom oleji, pridáme krájané paradajky, Prosecco, soľ a korenie. Omáčku zredukujeme a podávame ku grilovanému špízu.
Tiež kuracie špízy:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Vsak su kocky opeceho napichane a aj v rozpise:-)
Je ale pravdou,ze mne suche grilovane maso nechuti..
kuracie prsia, nie kurča :-)
:-))