Pečené kuracie krídelká
Pečené kuracie krídelká

Kuracie krídelká na mandľovo-olivovej zmesi

František Košuda
šéfkuchár Wellness Hotela Patince****, 30. mája 2018
Kuracie krídelká na mandľovo-olivovej zmesi
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
50 minút
príprava

Suroviny

1 kg
100 g
150 g
100 g




Postup

  1. 1

    Krídla umyjeme, osušíme, osolíme, okoreníme korením karí, vložíme do pekáča s olejom a pri občasnom podlievaní vodou pečieme asi 30 minút.

  2. 2

    Šunku, olivy a mandle pokrájame a opražíme na oleji, pridáme šťavu z výpeku kuracích krídel. Ochutíme sójovou omáčkou, čili korením a soľou. Podávame napríklad s opekanými zemiakmi.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia