Kuracie krídelká na mandľovo-olivovej zmesi

František Košuda
šéfkuchár Wellness Hotela Patince****, 30. mája 2018 18:00
Ďalšie recepty z Časopisu Varecha »

Kuracie krídelká na mandľovo-olivovej zmesiFoto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
50 min
príprava

Suroviny

Tip:
Kúpte si 1. knihu s receptami z Varecha.sk

Postup prípravy

  1. 1

    Krídla umyjeme, osušíme, osolíme, okoreníme korením karí, vložíme do pekáča s olejom a pri občasnom podlievaní vodou pečieme asi 30 minút.

  2. 2

    Šunku, olivy a mandle pokrájame a opražíme na oleji, pridáme šťavu z výpeku kuracích krídel. Ochutíme sójovou omáčkou, čili korením a soľou. Podávame napríklad s opekanými zemiakmi.

Recept je zaradený do tagov:


TOPlist