Kuracie krídelká na mandľovo-olivovej zmesi
František Košuda
šéfkuchár Wellness Hotela Patince****, 30. mája 2018
šéfkuchár Wellness Hotela Patince****, 30. mája 2018
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
50 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Krídla umyjeme, osušíme, osolíme, okoreníme korením karí, vložíme do pekáča s olejom a pri občasnom podlievaní vodou pečieme asi 30 minút.
- 2
Šunku, olivy a mandle pokrájame a opražíme na oleji, pridáme šťavu z výpeku kuracích krídel. Ochutíme sójovou omáčkou, čili korením a soľou. Podávame napríklad s opekanými zemiakmi.
Tiež kuracie krídelká:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu