Roláda z kuracieho stehna a zo strukovín
Michal Danek
šéfkuchár Wellness hotela Borovica**** na Štrbskom Plese, 14. marca 2018
šéfkuchár Wellness hotela Borovica**** na Štrbskom Plese, 14. marca 2018

Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
130 minút
príprava
príprava
45 minút
na 170 °C
na 170 °C
Postup
-
1
Na noc namočíme do vody cícer a fazuľu, oboje zvlášť do dvoch nádob. Na druhý deň varíme v osolenej vode domäkka.
- 2
Vychladnutý cícer rozmixujeme na hladkú zmes. Pridáme vajcia, schladenú uvarenú fazuľu, ochutíme soľou a korením a zmesou naplníme naklepané osolené kuracie stehná.
- 3
Stehná zrolujeme a poukladáme na vymastený plech. K mäsu pridáme pár vetvičiek tymianu, potrieme olejom a pečieme v rúre rozohriatej na 170 °C 45 minút.
Tiež kuracia roláda:
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu