Pečená prepelička s orechovým fášom
Andrej Časnocha a Michal Lukačovič
z Wellness hotela Diplomat**** v Rajeckých Tepliciach, 25. septembra 2018
z Wellness hotela Diplomat**** v Rajeckých Tepliciach, 25. septembra 2018
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
50 minút
na 150 °C
na 150 °C
Postup
-
1
Šalotku nadrobno nasekáme a urestujeme na kúsku masla, pridáme nadrobno nasekané orechy a smotanu.
- 2
Zmes spolu s kuracím mäsom rozmixujeme, osolíme, okoreníme a hmotou naplníme trup prepeličky. Pečieme 50 minút pri 150 °C.
Tiež pečená prepelička:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu