Pečená prepelička s orechovým fášom

Andrej Časnocha a Michal Lukačovič
z Wellness hotela Diplomat**** v Rajeckých Tepliciach, 25. septembra 2018 13:00
Ďalšie recepty z Časopisu Varecha »
Pečená prepelička s orechovým fášomFoto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
15 min
príprava
50 min
na 150 °C

Suroviny

TIP: Séria kuchárskych kníh z Varecha.sk za zvýhodnenú cenu

Postup prípravy

  1. 1

    Šalotku nadrobno nasekáme a urestujeme na kúsku masla, pridáme nadrobno nasekané orechy a smotanu.

  2. 2

    Zmes spolu s kuracím mäsom rozmixujeme, osolíme, okoreníme a hmotou naplníme trup prepeličky. Pečieme 50 minút pri 150 °C.

Recept je zaradený do tagov:




TOPlist