Bravčové mäsko s artičokami
6
porcií
porcií
20 minút
príprava
príprava
60 minút
na 200 °C
na 200 °C
Postup
-
1
Mäso osolíme, okoreníme a vložíme do zapekacej misky, do ktorej sme pridali trocha oleja.
- 2
Cibulu nakrájame na kolieska, cesnak na drobnejšie a poukladáme ich na mäso.
- 3
Pripravíme si artičoky. Môžu ale nemusia byť čerstvé. Ak sú čerstvé treba ich predvariť a pridať tiež k mäsku.
- 4
Pečieme približne 2 hodinky na 200 stupňoch. Keď zapekacia miska nemá vrch, tak odporúčam zakryť aspoň alobalom.
Tiež bravčové mäso:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu