prazdny

Karé na šampiňónoch

Bravčové mäso

Všetko som robila od oka, nič som nevážila.

prazdny

Magduškine prírodné rezne

Bravčové mäso

Rezne osolíme, okorením a naklepeme v strúhanke. Obalíme v hladkej múke a vo vajíčku.

prazdny

Mleté bravčové so zemiakmi z jedného pekáča

Bravčové mäso

Väčšina z Vás, zvlášť „skôr narodených“, mi dá určite za pravdu, že variť v našom veku pre dvoch je nanajvýš viacnásobný problém....

prazdny

Plnená bôčiková roláda

Bravčové mäso

Bôčik umyjeme, usušíme. Prerežeme ho po šírke, aby vznikol plát, trochu ho môžeme...

prazdny

Bravčová krkovička na červenom víne s tymianom

Bravčové mäso

Náš nedeľný obed z bravčovej krkovičky pripravenej na červenom víne s tymianom. Podávala som s nokerlami....

prazdny

Medovo-cesnakové pečené bravčové koleno

Bravčové mäso

Jednoduché pečené koleno s medom, cesnakom a so saturejkou.

prazdny

Mäkučká krkovička v lahodnej omáčke

Bravčové mäso

Ahojte, vitajte pri mojom ďalšom videu!...

prazdny

Škótske vajce

Bravčové mäso

Vajcia uvaríme a olúpeme. Mäso pomelieme. Do mäsa pridáme soľ, rascu, majorán, ...

prazdny

Fašírky so smotanovo-kôprovým dipom

Bravčové mäso

Fašírky sú úžasné, dajú sa pripraviť na rôzne spôsoby. Jeden z mojich:

prazdny

Bravčové stehno pečené v hrnci

Bravčové mäso

Mal som bravčové stehno - orech a nechcelo sa mi s tým robiť nič zložité, tak...

prazdny

Furmanské bravčové líčka

Bravčové mäso

Je s tým trochu viac práce, ale výsledok stojí za to. Je to gurmánska lahôdka....

prazdny

Palúchov rezeň

Bravčové mäso

Je to niečo čo páli ako čert. A hodí sa na rôzne oslavy spojené s vínom...

prazdny

Bravčové karé na horčici s kapustovým prívarkom

Bravčové mäso

Určite sa oplatí uvariť na obed toto bravčové karé. Dobrota je o pár minút na...

prazdny

Gazdovský bravčový guláš s fazuľou

Bravčové mäso

Výborný sýty gulášik len tak s chlebom. 😋

prazdny

Údená bravčová panenka

Bravčové mäso

Delikatesa v mojom prevedení.

prazdny

Mliekuľa - polievka starých mám

Bravčové mäso

Veľa ľudí experimentuje s novými medzinárodnými receptami, tak isto aj ja. Občas si ale rád...

prazdny

Zo záhrady 2: Plnená cukina

Bravčové mäso

Druhá invázia do záhrady ma presvedčila, že treba sortiment trochu oživiť. V obchode práve vykladali...

prazdny

Rezne naopak

Bravčové mäso

Tieto rezne sú v našej rodine obľúbené. Dajú sa robiť z krkovičky, pliecka alebo hovädzieho...

prazdny

Pečené bravčové chvostíky

Bravčové mäso

Je to ďalšia gurmánska zaležitosť od @45678. Mali to byť bravčové nožičky, ale som nezohnal...

prazdny

Bravčové karé dusené so zeleninou

Bravčové mäso

Variant bravčového pliecka so zeleninou, ktorú som práve našiel v chladničke....

prazdny

Bravčový guláš na pive

Bravčové mäso

Jednoduchý a výborný. A takto ho robím ja.

prazdny

Pomaly varený bravčový bok s paprikou

Bravčové mäso

Bravčový bok si robievam dosť často, ale v pomalom hrnci som ho robil prvý krát...

prazdny

Hromničné kyslé zemiaky s mäsom

Bravčové mäso

Voda z kyslej kapusty dáva tomu ohromnú chuť. Prečo hromničné, lebo teraz tá voda z...

prazdny

Maslová fašírka so syrom

Bravčové mäso

Mám rada rýchle varenie a kreativitu v kuchyni :-)

prazdny

Rizoto s vepřovým masem

Bravčové mäso

Na kousku sádla zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme nakrájené maso, osolíme, opepříme a podusíme...

prazdny

Mrkvovo-hrášková omáčka s karé - spomienka na školskú jedáleň

Bravčové mäso

Na FB niekto poslal fotku legendárneho soté s bravčovým mäsom a ryžou zo školskej jedálne a ja som si spomenula na tie dva plátky bravčového karé, čo mám v chladničke....

prazdny

Rizoto s bravčovým mäsom - špeciál

Bravčové mäso

Toto bolo u našich doma odjakživa rizoto, pripravované z perkeltu s bársakým mäsom, od bravčového až po zajačie...

prazdny

Údené bravčové koleno s kapustou

Bravčové mäso

Tento recept je z pomalého hrnca. Všetko je uvarené v ňom.

prazdny

Bryndzové rizoto s panenkou a so slivkami

Bravčové mäso

Netradičný recept na bryndzové rizoto, ktoré pripravila finalistka súťaže Pečie celé Slovensko Katarína Novotová.

prazdny

Líčka s medom a pivom à la Leopold I. Belgický

Bravčové mäso

Opracované líčka opečieme na oleji, osolíme a okoreníme. Na výpeku orestujeme cibuľu s cesnakom, pridáme med a...