
Bravčový perkelt
Cibuľu nakrájame nadrobno a do sklovita opražíme na masti. Následne pridáme umyté mäso nakrájané na kocky...

Údené bravčové koleno s kapustou
Tento recept je z pomalého hrnca. Všetko je uvarené v ňom.

Marocká bravčová panenka
Je mi jasné, že v Maroku nejedia bravčové mäso. Nazvala som ju tak preto, ...
Bravčové medailóniky s pomarančovou omáčkou s estragónom
Nechajte sa prekvapiť netradičnými chuťami, vyskúšajte špecialitu z londýnskych reštaurácií....

Líčka s medom a pivom à la Leopold I. Belgický
Opracované líčka opečieme na oleji, osolíme a okoreníme. Na výpeku orestujeme cibuľu s cesnakom, pridáme med a...

Pečený bravčový bôčik s kôprovou omáčkou
Ešte aj teraz v záhradke sa nájde čerstvý kôpor a tak vynikajúco chutí s pečeným bôčikom.
Bryndzové rizoto s panenkou a so slivkami
Netradičný recept na bryndzové rizoto, ktoré pripravila finalistka súťaže Pečie celé Slovensko Katarína Novotová.

Bravčové karé pečené so zeleninou
Pečená zelenina ochutená mäsovou šťavou je zároveň aj skvelou prílohou.

Kolienkový perkelt na červenom víne so saturejkou
Nedeľný obed z bravčového kolienka na červenom víne so saturejkou. V minulosti som už pripravila tento výnimočný...

Domáca huspenina
Doprajte si poriadnu porciu kolagénu pre zdravé kĺby a pružnú pokožku v podobe chutnej domácej huspeniny...

Kyslá kapusta s údeným mäsom
Krkovičku nakrájame na kocky a opražíme ju na bravčovej masti vo väčšom hrnci...

Vepřové maso na paprice
Na sádle zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme na kostičky nakrájenou anglickou slaninu.

Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Určite vyskúšajte bravčové kotlety s tekvicovým pyré a vďaka tejto kombinácií zažijete nové chute.

Líčka na tmavom pive s hrachovým pyré
Líčka očistíme od hrubých blán a dôkladne umyjeme v studenej vode, osolíme a okoreníme z každej...

Zemiaky s kalerábom a bravčovým mäsom na vidiecky spôsob
Tento recept je od @Haji, len som ho upravil, aby bol aj pre lenivého kuchára...

Krkovička konfitovaná v rozmarínovej masti s nastavovanou kašou
Bravčovú krkovičku obviažeme špagátikom a naložíme do hrubozrnnej soli a cesnaku, najlepšie cez noc. Druhý deň...

Bravčové mäso kamikadze v pomalom hrnci
Máte radi oheň s vetrom v ústach. Toto mäso a omáčka je oheň, ktorý zacítite...

Bravčová panenka s paštrnákovými hranolkami
Panenka má minimum tuku, a aj tak môže byť šťavnatá. Aby bola lahodná, stačí...

Čínske rezne mojej mamky
Tieto čínske rezne sú pomenované podľa rozmanitosti výrazných chutí....

Fašírka s medvedím cesnakom pečená vcelku
Teraz nastal môj čas, že si môžem do sýtosti vychutnať fašírku s cesnakom. Hlávkový cesnak...

Bravčová panenka zapečená v lístkovom ceste s hubovou omáčkou
Tento recept som videla v TV nemohla som odolať a tak som ho pripravila na dnešný deň....

Džatky s bravčovými líčkami na víne a zelenine
Bravčové líčka umyjeme, očistíme a osušíme. Očistíme koreňovú zeleninu a nakrájame ju na väčšie kusy...

Krkovička na víne s hubami
Nedeľný obed. Jedlo pomerne jednoduché a myslím, že výborne.

Zavíjaná kapusta
Tradičné jedlo regionálnej východniarskej kuchyne, ktoré sa región od regiónu líši menšími modifikáciami.

Bataty plnené mletým mäsom
Veľká dobrota. Po dlhšej dobe som opäť plnila bataty. Tentoraz zmesou z mletého mäsa...

Lístková roláda s panenkou a hubami
Bravčovú panenku ochutíme soľou a opečieme zo všetkých strán na olivovom oleji. Po opečení okoreníme farebným korením a...
Gazdovské zemiaky s bravčovým mäsom
Rýchly obed alebo večera z panvičky, do ktorej použijete zvyšok upečeného alebo uvareného mäska, či...

Pečený bôčik s dusenou kyslou kapustou a so zemiakovou knedľou
Tento recept je u nás veľmi obľúbený. Moji chlapci ho zbožňujú. Dokonca aj svokra toto...