prazdny

Koložvárska kapusta

Bravčové mäso

Kapustu premyjeme ak je treba a udusíme do mäkka. V druhom hrnci udusíme na oleji a...

prazdny

Živánska

Bravčové mäso

Pôvodne sa mala pripravovať v teréne, ale zlé počasie celú akciu zmarilo, tak nakoniec musela...

prazdny

Bratislavské pliecko podľa ČSN

Bravčové mäso

Toto retro jedlo poznajú najmä tí skôr narodení, bolo súčasťou jedálnička takmer každého hostinca, závodnej či školskej jedálne....

prazdny

Fašírka pečená v celku

Bravčové mäso

Receptov na fašírky je tu veľa, ale každý je v niečom iný, či v postupe, alebo v surovinách. Pridávam tentokrát ten môj....

prazdny

Mäsové guľky v paradajkovej omáčke

Bravčové mäso

Toto jedlo je u nás top. Vždy si na ňom veľmi dobre pochutnáme.

prazdny

Huspenina (studenô)

Bravčové mäso

Huspeninová dobrota je pochúťka i liek. Hoci existuje veľké množstvo receptov na huspeninu (napr. s...

prazdny

Jednoduché bravčové mäso s tarhoňou

Bravčové mäso

Toto je recept na jedno z našich najobľúbenejších jedál, jednoduché a sýte.

prazdny

Moje bravčové na smotane

Bravčové mäso

Toto je jednoduchý recept na bravčové na smotane.

prazdny

Bravčové karé s omáčkou

Bravčové mäso

Jednoduchý recept na bravčové karé v omáčke.

prazdny

Bravčová panenka v horčicovo-medovej omáčke

Bravčové mäso

S týmto receptom za mnou prišiel môj muž, že raz niečo také varil jeho kamarát a...

prazdny

Bravčové stehno na spôsob stroganov

Bravčové mäso

Výborný obed, večera, ktorá poteší veľkých aj malých.

prazdny

Zemiakové knedle plnené mäsom s kyslou kapustou

Bravčové mäso

Zemiakové knedle, alebo guľky sa často plnia údeným mäsom. Ja mám údené zakázané, ...

prazdny

Šťavnaté obrátené rezne z bravčového mäsa

Bravčové mäso

Štandardne sa vraj obrátené rezne majú robiť z hovädziny. Skúšala som, ale viac nám chutí táto bravčová verzia....

prazdny

Bravčová panenka v slanine s hubovou omáčkou

Bravčové mäso

Rýchle, pomerne jednoduché a podľa mňa výborné, aj keď nie moc fotogenické.

prazdny

Výborné pečené karé

Bravčové mäso

Bravčové karé nakrájame na plátky, jemne naklepeme a osolíme.

prazdny

Bravčové karé na horčici podliate smotanou

Bravčové mäso

Mäso si vyklepeme a dobre osolíme. Na panvici rozohrejeme trochu oleja a mäsko sprudka osmažíme z...

prazdny

Bravčová sviečková na smotane

Bravčové mäso

Tento recept mi ešte v mojom albume chýba a priznám sa, že som ho ešte nikdy...

prazdny

Bravčové rezne v cestíčku z kyslej smotany

Bravčové mäso

Na dnešný deň, oddychový a rýchly obed, ktorým potešíte doma aj náročných.

prazdny

Bravčové karé na hubách

Bravčové mäso

Jednoduché a chutné jedlo, ak sa niekto chce zbaviť zásoby sušených húb z minulej sezóny...

prazdny

Maďarský guláš

Bravčové mäso

Maďarský guláš s knedľou.

prazdny

Bravčové plátky na karí

Bravčové mäso

Mäsko na šťave nám veľmi chutí, preto ho rada pripravujem:)) Teraz to bolo pre zmenu na...

prazdny

Segedínsky guláš špeciál podľa ČSN

Bravčové mäso

Receptov na segedín je tu veľa, každý má ten svoj najlepší. Tiež som ich dosť vyskúšal, naposledy tento, podľa ČSN....

prazdny

Silvestrovská kapustnica

Bravčové mäso

Kapustnica nám veľmi chutí a z domácej kapusty je vynikajúca.

prazdny

Plnená fašírka

Bravčové mäso

Jednoduchý no výborný obed alebo večera.

prazdny

Plnená paprika, tak ako ju robím ja

Bravčové mäso

Dnešný obed. Naša obľúbená plnená paprika.

prazdny

Bravčové výpečky s červenou kapustou

Bravčové mäso

Moje obľúbené jedlo, vyskúšal som viacero receptov, tento na pomalo je zatiaľ najlepší.

prazdny

Čiernohorský rezeň

Bravčové mäso

Výborný Černohor, ktorým nepohrdne nik!

prazdny

Bravčové plátky na šťave s korením gyros

Bravčové mäso

Mäsko je výborné, voňavé, u nás chutí každému.

prazdny

Výborné rizoto

Bravčové mäso

Na dnešný deň, obed, no môže byť aj večera aj pre náročných.

prazdny

Pečené bravčové rebierka

Bravčové mäso

Dávno som nejedla takú dobrotu :-) Asi preto, že negrilujem, či ... ?

prazdny

Srbské rizoto ako zo závodnej jedálne

Bravčové mäso

Neviem prečo sa volá srbské, je to také retro jedlo, ktoré sme mávali voľakedy bežne v závodnej jedálni, niekedy pod názvom džuveč, aj keď medzi nimi nebol rozdiel...

prazdny

Pečený bôčik

Bravčové mäso

Kožu bôčika narežeme na mriežku.