Kyslá kapusta s údeným mäsom
Foto: frommykitchendotcom
Postup
-
1
Krkovičku nakrájame na kocky a opražíme ju na bravčovej masti vo väčšom hrnci. Hotovú krkovičku vyberieme a na tej istej masti do sklovita opražíme nadrobno nakrájanú cibuľu.
- 2
Do hrnca následne pridáme kyslú kapustu, bobkový list, čierne korenie a rascu a podlejeme vodou. Dusíme spolu asi 10 minút.
- 3
Keď je kapusta hotová, zahustíme ju asi 1 PL múky, ktorú rozmiešame v troche vody.
- 4
Na záver pridáme hotovú krkovičku a všetko spolu ešte premiešame.
Tiež Údené mäso:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu