Gazdovský bravčový guláš s fazuľou
Foto: jany1976
Výborný sýty gulášik len tak s chlebom.😋
4-5
porcie
porcie
25 minút
príprava
príprava
60 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Nakrájané mäso orestujeme s nakrájanou cibuľou na masti alebo oleji.
- 2
Pridáme mletú červenú papriku, mleté čierne korenie, soľ, rascu, paradajkový pretlak, čerstvú nakrájanú papriku a paradajku.
- 3
Zalejeme vodou a varíme. Keď je mäso skoro mäkké, vložíme nakrájané zemiaky a uvaríme do mäkka.
- 4
Na záver pridáme uvarenú fazuľu, ochutíme majoránkou a roztlačeným cesnakom a prevaríme.
- 5
Už len chlebík do ruky a poďme na to. Dobrú chuť.🙂
Tiež bravčový guláš:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Vďaka. Dobrý nápad s tým mrazákom.🙂
Ďakujem pekne a hlavne nás zasýti 😋😋😋
Presne tak to robím aj ja.Vždy uvarím celé balenie strukovín a čo nepoužijem priamo do varenia,putuje do mrazáku.
Áno, chutilo. 🙂 Ďakujem pekne.