Bravčový guláš
Bravčový guláš

Gazdovský bravčový guláš s fazuľou

jany1976 - fotkajany1976, 9. septembra 2022
Gazdovský bravčový guláš s fazuľou
Foto: jany1976

Výborný sýty gulášik len tak s chlebom.😋

4-5
porcie
25 minút
príprava
60 minút
tepelná úprava

Suroviny

400 g
300 g
2 PL
2 PL
3 strúčiky
1 ks čerstvá
1 ks
2-3 ks
200 g uvarená
 (alebo olej)

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Nakrájané mäso orestujeme s nakrájanou cibuľou na masti alebo oleji.

  2. 2

    Pridáme mletú červenú papriku, mleté čierne korenie, soľ, rascu, paradajkový pretlak, čerstvú nakrájanú papriku a paradajku.

  3. 3

    Zalejeme vodou a varíme. Keď je mäso skoro mäkké, vložíme nakrájané zemiaky a uvaríme do mäkka.

  4. 4

    Na záver pridáme uvarenú fazuľu, ochutíme majoránkou a roztlačeným cesnakom a prevaríme.

  5. 5

    Už len chlebík do ruky a poďme na to. Dobrú chuť.🙂

Recept je zaradený do kategórií:
Bravčové mäso, Slovenská kuchyňa, Hlavné jedlá, Obed, Polievky, Večera, Varené

Diskusia k receptu


Zaujímavé video z archívu TV Varecha