Recepty, kde je tymián

Zeleninový timbal s basmati ryžou
Ak hľadáte zdravý, chutný a jednoduchý recept do vašej každodennej kuchyne, tento zeleninový timbal sa dostane priamo do rebríčka obľúbených receptov....

Rolka z králika na uhorkových fettuccine
K smotane na šľahanie pridáme nadrobno nakrájaný tymian, 2 prelisované strúčiky cesnaku a biele víno...

Grilovaná krkovička v pivovej marináde
Blysnite sa na grilovačke a pripravte priateľom klasiku, krkovičku marinovanú v čiernom pive....

Husacia pečeň Torchon
Pripravte si špecialitu hotela Château Béla, ktorú tu podávajú ako pochúťku k dobrému vínu.

Losos s bylinkovou krustou podávaný s restovanou zeleninou
Rýchlo, moderne a zdravo. Dnes sme v našom štúdiu pripravili šťavnatého a voňavého lososa s...

Zubáč s cviklovým rizotom a pečenou hruškou
Šéfkuchár z Oravy Mário Ťapaj nám pripravil rýchle a zdravé jedlo.

Pečené jahňacie stehno s feniklom a orechmi
Mäso poriadne nasolíme a okoreníme, dochutíme drvenými feniklovými semienkami a drvenými orechmi. Aby mäso počas pečenia...

Kozľacina s okrou v paradajkovej omáčke
Na marinádu dáme do misky kyslú smotanu, pridáme dva strúčiky cesnaku, ktorý nakrájame nadrobno a...

Figy s dvomi druhmi syra, sušenou šunkou, medom a tymianom
Moja absolútna letná srdcovka... jednoducho nebíčko v ústach.

Konfitované kačacie prsia s kapustou a knedľou
Pripravte si spolu s kuchárom Alexom z penziónu Starý hostinec vo Svätom Antone konfitované kačacie prsia podávané...

Grilovaný rib eye steak so zeleninovým šalátom
Rib eye steak pripravujeme z mäsa, ktoré zrelo 3–4 týždne, vtedy je jeho konzistencia ideálna....

Bezlepkový slaný koláč s bryndzou a cuketou
Bryndza - náš slovenský poklad - nás nikdy neomrzí, ani v bezlepkovom varení a pečení....

Viedenský tafelspitz s pažítkovým dresingom
Rakúsko–uhorskú špecialitu tafelspitz preslávil cisár František Jozef I. , bolo to jeho najobľúbenejšie jedlo. Na...

Divoké hovädzie s hrubozrnnou horčicou na čiernom pive
Výborný a jednoduchý recept, určite som ho nerobil naposledy. Našiel som ho na internete, ...

Chuťovky s nátierkou z kozieho syra a tvarohu
Klasické chuťovky môžete osviežiť netradičnou nátierkou z kozieho syra a tučného tvarohu. Spolu s cesnakom a bylinkami...

Hovädzie po burgundsky
Hovädzie mäso na burgundský spôsob s poriadnou dávkou červeného vína chutí neodolateľne. Tajomstvo jeho dokonalej chuti spočíva...

Karfiolový krém s restovanou hlivou
Karfiol, zemiaky a cibuľu očistíme a nakrájame. V rozohriatom hrnci roztopíme maslo, orestujeme cibuľu....

Teľací vývar so špikovými knedličkami
Klasikou v našich domácnostiach je hovädzí vývar s pečeňovými haluškami. Nechajte sa nahovoriť na zmenu a vyskúšajte delikátny teľací vývar s knedličkami, ktoré dochutíte špikom z kostí....

Zeleninové muffiny podľa Natálie Wallachovej
V tomto recepte vám body fitness Natália Wallachová, Missis Slovenskej republiky v roku 1999 a majsterka...