Tuk rastlinný na pečenie

Energia 0 KJ
Kalórie 0,0 kcal0%
Cukor 0,00 g0%
* tuk rastlinný na pečenie - nutričné hodnoty pre 0g

Recepty, kde je tuk rastlinný na pečenie

prazdny

Bezlepkové čokoládové cookies

Dezerty

Do misy vložíme Cake mix Liana, rastlinný tuk, cukor práškový, mleté orechy, Kakao...

prazdny

Arašidovo-karamelové rezy

Dezerty

Cesto: Zmiešame múku, cukor, kokosový tuk s vajíčkami a so štipkou soli. Vypracujeme cesto,...

prazdny

Bazalkové trojuholníčky s mozzarellou a pažítkou

Bezmäsité jedlá

Do vlažného mlieka dáme cukor, droždie, zamiešame a necháme vzísť kvások. Múky preosejeme a pridáme soľ,...

prazdny

Tvarohové tyčinky Lianáček

Dezerty

Maslo, cukor a tvaroh vymiešame do hladka a dáme do cukrárskeho vrecka. Pripravenou tvarohovou zmesou...

prazdny

Jednoduché pagáčiky bez lepku

Slané chuťovky

Jednoduché pagáčiky bez lepku sú výbornou slanou pochúťkou k večernému pozeraniu telky, či popíjaniu dobrého vínka s kamarátmi....

prazdny

Bratislavské rožky

Koláče

Ak ste niekedy zatúžili upiecť si bratislavské rožteky, no nikdy ste sa k tomu neodhodlali, ...

prazdny

Bezlepkové orechové poľovnícke gombíky

Dezerty

Suroviny na cesto spracujeme v miske. Zabalíme do fólie a necháme 60 minút v chladničke...

prazdny

Opitý Izidor

Dezerty

Opitý Izidor patrí na našich stoloch ku klasike. Určite ste sa stretli s rôznymi variáciami tohto...

prazdny

Bezlepkové strojčekové pečivo

Dezerty

Vypracujeme hladké cesto, ktoré odložíme na 30 minút do chladničky.

prazdny

Bezlepkové makové linecké kolieska

Dezerty

Z uvedených surovín pripravíme cesto. Odložíme ho do chladničky na cca 60 minút.

prazdny

Bezlepkové luxusné muffiny

Dezerty

Rastlinný tuk spolu s cukrami vyšľaháme do peny. Postupne vmiešame vajcia. Dôkladne premiešame a pridáme...

prazdny

Bezlepkové praclíky

Slané chuťovky

Skvelá náhrada namiesto chipsov k dobrému vínku.

prazdny

Bezlepková dvojfarebná vianočka vo forme

Koláče

Jednoduchá príprava dvojfarebnej vianočky v silikónovej forme.

prazdny

Odpaľované „eclairs“ s kokosovým krémom a ovocím

Dezerty

Svieže, ľahké, pestré a veselé. Pri letných dezertoch totiž dvojnásobne platí, že jeme aj...

prazdny

Bezlepkové odpaľované koláčiky éclairs s maslovým krémom

Dezerty

Máte radi bezlepkové odpaľované koláčiky? Čo by ste povedali na také venčeky, veterníky alebo fajnové francúzske...

prazdny

Jablkové košíčky

Koláče

Gastronomické trendy ženú cukrárov vpred – vymýšľať stále nové dezerty, postupy, kombinácie. Koniec koncov „tvorenie" je...

prazdny

Bezlepkové tvarohové pečivo

Bezmäsité jedlá

Máte radi jednoduché a rýchle recepty? Tak to ste na správnej adrese. Len zamiešate, vyvaľkáte...

prazdny

Čokoládové suflé s pomarančom a mrveničkou

Dezerty

Suflé: Okrúhle formičky s priemerom 5 cm a výškou 6 cm vymastíme maslom, vysypeme múkou a dáme...

prazdny

Dezert bez lepku, bez laktózy, bez vajec

Koláče

Dnes som mala ťažkú úlohu. Idem na návštevu ku kamarátke a bola som postavená pred výzvu...

prazdny

Syrové praclíky

Bezmäsité jedlá

K dnešnému MDD som včera do detského domova upiekla tieto praclíky.

prazdny

Bezlepkový medovo-orechový koláč

Koláče

Ak ste si už niekedy v cukrárni dali medovo-orechový koláč, verím, že to nebolo posledný...

prazdny

Nedeľné rožteky s makovo-citrónovou plnkou

Koláče

Všetky suroviny na cesto ručne vymiešame a dáme na hodinku do chladničky. Cesto rozvaľkáme natenko, vykrajujeme obdĺžniky....

prazdny

Jablkové rezy

Koláče

Najskôr si pripravíme cesto: Zmäknutý rastlinný tuk pokrájame do kuchynského robotu. Pridáme preosiatu múku s kypriacim práškom,...

prazdny

Vegánska bezlepková jadranská torta

Torty

Túto tortu piekol dedko dcére, keď chodievala ku nim na prázdniny. Dnes oslavovala 20-te narodeniny...

prazdny

Slivkové rožteky

Dezerty

Do preosiatej múky nastrúhame rastlinný tuk alebo maslo, pridáme šľahačku a žĺtok. Vypracujeme cesto a...

prazdny

Hrnčeková kokosová bábovka

Koláče

Toto je recept od mojej maminy, s ktorou túto bábovku občas pečieme. :)

prazdny

Banánová roláda s mätovým želé

Dezerty

Záviny a rolády – to nie je len klasika od prababičiek, ale kapitola hodná profesionála. Stačí nápad, vtip, štipka...