Orechové pečivo
Orechové pečivo

Bezlepkové orechové poľovnícke gombíky

potravinarskavyrobaliana - fotkaPotravinárska výroba Liana, 20. decembra 2019. Komerčný recept.
25
porcií

Suroviny

Cesto:
180 g
50 g
1 bal.
1 ks
1 ks
40 g
Plnka:
2 ks
120 g
100 g mleté
Na ozdobu:




Postup

  1. 1

    Suroviny na cesto spracujeme v miske. Zabalíme do fólie a necháme 60 minút v chladničke.

  2. 2

    Cesto rozvaľkáme na hrúbku 3 mm a vykrajujeme kolieska. Uložíme na plech vystlaný papierom na pečenie.

  3. 3

    Z vaječných bielkov vyšľaháme tuhý sneh, pridáme cukor a nad parou miešame približne 5 minút. Odstavíme. Primiešame mleté orechy a naplníme cukrárske vrecko s hladkou špičkou. Nanesieme na kolieska a vrch ozdobíme orechom.

  4. 4

    Pečieme pri 160 °C 20 minút.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia