Bezlepkové čokoládové cookies
Foto: potravinarskavyrobaliana
15
porcií
porcií
15 minút
na 180 °C
na 180 °C
Suroviny
175 g |
|
70 g |
|
55 g |
|
40 g mleté |
|
1 ks |
|
1 KL |
|
½ KL |
|
½ bal. |
|
6 PL |
|
1,5 PL nasekané |
|
1,5 PL nasekaná |
|
Na posypanie: | |
nasekaná |
|
Postup
-
1
Do misy vložíme Cake mix Liana, rastlinný tuk, cukor práškový, mleté orechy, Kakao tmavé Liana, vajce, Citrónovú polevu Liana a Vanilínový cukor Liana. Vypracujeme kompaktné cesto, do ktorého po lyžičkách zapracujeme mlieko, aby vzniklo vláčne, ale nie príliš riedke cesto. Na záver doň primiešame nasekané orechy a čokoládu.
- 2
Z cesta vytvarujeme malé placky, ktoré uložíme na plech vystlaný papierom na pečenie. Na vrch poukladáme nasekanú čokoládu a pečieme na 180 °C cca 15 minút.
Tiež Čokoládové cookies:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu