Recepty, kde je sójová
Chrumkavé krevety so slivkovou majonézou
Krevety očistíme, ale necháme na nich posledný článok – chvost. Očistené ich namarinujeme v sójovej...
Naša čínska špecialitka
Kuracie prsia si nakrájame na tenké dlhé pásiky, osolíme, okoreníme, dáme 1 lyžičku karí...
Soté na ázijský spôsob
Toto soté robievam doma dosť často, manžel sa ho nevie dojesť a je spravené do 30...
Opekané ryžové rezance s bravčovinou a chutnou zeleninou
Najprv si mäso nakrájame na tenké a dlhé plátky, ktoré dáme do misky a pridáme všetky...
Tekvicové placičky s penou a lososom
Tekvicové placičky s penou a lososom. Skvelé nezvyčajné ale hlavne moderné slávnostne
predjedlo, na ktorom...
Zeleninovo-batátový krém so slaninkou
Vhodný na zahriatie a doplnenie vitamínov. Slávnostnejšie jedlo.
Ryžové krokety s mrkvou
Krokety, fašírky alebo tvar aký obľubujete určite nezmení výbornú chuť k dobrému
obedíku. My dnes...
Vegetariánske francúzske zemiaky
Vegetariánsku verziu francúzskych zemiakov som jedla
prvýkrát v Ášrame v Střilkach, kde
bolo skvelé všetko jedlo...
Losos na teriyaki omáčke
Žiadalo sa mi menšej zmeny na úpravu lososa a tak Vám ho sem pridávam. Podľa mňa...
Úžasné lečové rezne
Večer zarobím a na druhý deň len hodím na olej, pripravím si k tomu hocijakú prílohu,...
Guláš extra špeciál
Zajtrajšia noc bude pre niektorých z nás dosť dlhá. Odporúčam posilniť sa týmto výnimočným gulášom, ...
Domáce sushi
Zorganizujte si s priateľmi sushi party! Pripravte sa na perfektnú zábavu pri tvorbe valčekov, so sushi...
Japonské mäsové taštičky Gyoza
Gyoza taštičky okrem ramenu a sushi patria medzi u nás už známe a obľúbené japonské jedlá....
Ryžové rezance so šampiňónmi a zeleninou
Tento recept - nerecept je rýchly, variabilný a zasýti...
Nepatrí medzi päťhviezdičkové, ale chutí...
Rebrá na rošte
Radi grilujete? A neviete si predstaviť leto bez grilovania? Tak v tom prípade máme pre Vás nenáročný,...
Terina z chobotnice s rukolou a olivami
Do hrnca nalejeme 500 ml zeleninového vývaru, pridáme
červené víno, čierne korenie, nové korenie, ...
Grilované mäsové guľky s cibuľou
Mäso osolíme, okoreníme, pridáme sojovú omáčku, paradajkový pretlak a najemno nakrájanú zelerovú vňať...
Bolognese vegetariana
Keď som ešte jedávala mäso, medzi moje najobľúbenejšie recepty na cestoviny patrili
jednoznačne Bolonské špagety...
Ryžové rezance s karí omáčkou
Klasika, ryžové rezance si spravíme podľa návodu, samozrejme len zalejeme horúcou vodou, ktorú ja...
Uhorky po kórejsky
Možno si niektorí spomínajú na mnou pridaný recept Mrkva po kórejsky. Našla som veľmi
podobný recept...
Šťavnaté rýchle kuracie prsia
Nedávno som pridal podobný recept. Kurča sme robili znova, aj keď s inou marinádou.
Rýchlovka...
Skoro čína s panenkou
Jeden z rozdielov medzi pravou cinou a slovenskou kuchynou je, ze cina sa robi individualne na...
Quinoa sushi s lososom a špargľou
V tieto teplé dni asi nikomu veľmi nechutia horúce polievky…dobre padne dať si niečo na
studeno...
Pikantné kura s čínskou kapustou
Pripravte fantastický plátok opečených alebo ugrilovaných kuracích pŕs na podstielke z orientálne ochutenej čínskej kapusty.
Chrumkavé krevety so slivkovou majonézou
Krevety očistíme, ale necháme na nich posledný článok – chvost. Očistené ich namarinujeme v sójovej...
Naša čínska špecialitka
Kuracie prsia si nakrájame na tenké dlhé pásiky, osolíme, okoreníme, dáme 1 lyžičku karí...
Soté na ázijský spôsob
Toto soté robievam doma dosť často, manžel sa ho nevie dojesť a je spravené do 30...
Opekané ryžové rezance s bravčovinou a chutnou zeleninou
Najprv si mäso nakrájame na tenké a dlhé plátky, ktoré dáme do misky a pridáme všetky...
Tekvicové placičky s penou a lososom
Tekvicové placičky s penou a lososom. Skvelé nezvyčajné ale hlavne moderné slávnostne predjedlo, na ktorom...
Zeleninovo-batátový krém so slaninkou
Vhodný na zahriatie a doplnenie vitamínov. Slávnostnejšie jedlo.
Ryžové krokety s mrkvou
Krokety, fašírky alebo tvar aký obľubujete určite nezmení výbornú chuť k dobrému obedíku. My dnes...
Vegetariánske francúzske zemiaky
Vegetariánsku verziu francúzskych zemiakov som jedla prvýkrát v Ášrame v Střilkach, kde bolo skvelé všetko jedlo...
Losos na teriyaki omáčke
Žiadalo sa mi menšej zmeny na úpravu lososa a tak Vám ho sem pridávam. Podľa mňa...
Úžasné lečové rezne
Večer zarobím a na druhý deň len hodím na olej, pripravím si k tomu hocijakú prílohu,...
Guláš extra špeciál
Zajtrajšia noc bude pre niektorých z nás dosť dlhá. Odporúčam posilniť sa týmto výnimočným gulášom, ...
Domáce sushi
Zorganizujte si s priateľmi sushi party! Pripravte sa na perfektnú zábavu pri tvorbe valčekov, so sushi...
Japonské mäsové taštičky Gyoza
Gyoza taštičky okrem ramenu a sushi patria medzi u nás už známe a obľúbené japonské jedlá....
Ryžové rezance so šampiňónmi a zeleninou
Tento recept - nerecept je rýchly, variabilný a zasýti... Nepatrí medzi päťhviezdičkové, ale chutí...
Rebrá na rošte
Radi grilujete? A neviete si predstaviť leto bez grilovania? Tak v tom prípade máme pre Vás nenáročný,...
Terina z chobotnice s rukolou a olivami
Do hrnca nalejeme 500 ml zeleninového vývaru, pridáme červené víno, čierne korenie, nové korenie, ...
Grilované mäsové guľky s cibuľou
Mäso osolíme, okoreníme, pridáme sojovú omáčku, paradajkový pretlak a najemno nakrájanú zelerovú vňať...
Bolognese vegetariana
Keď som ešte jedávala mäso, medzi moje najobľúbenejšie recepty na cestoviny patrili jednoznačne Bolonské špagety...
Ryžové rezance s karí omáčkou
Klasika, ryžové rezance si spravíme podľa návodu, samozrejme len zalejeme horúcou vodou, ktorú ja...
Uhorky po kórejsky
Možno si niektorí spomínajú na mnou pridaný recept Mrkva po kórejsky. Našla som veľmi podobný recept...
Šťavnaté rýchle kuracie prsia
Nedávno som pridal podobný recept. Kurča sme robili znova, aj keď s inou marinádou. Rýchlovka...
Skoro čína s panenkou
Jeden z rozdielov medzi pravou cinou a slovenskou kuchynou je, ze cina sa robi individualne na...
Quinoa sushi s lososom a špargľou
V tieto teplé dni asi nikomu veľmi nechutia horúce polievky…dobre padne dať si niečo na studeno...
Pikantné kura s čínskou kapustou
Pripravte fantastický plátok opečených alebo ugrilovaných kuracích pŕs na podstielke z orientálne ochutenej čínskej kapusty.