Rizoto s kuracinou na kantonský spôsob
Ladislav Abrahám
šéfkuchár reštaurácie Čarda Avion v Bratislave, 22. augusta 2018
šéfkuchár reštaurácie Čarda Avion v Bratislave, 22. augusta 2018
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
45 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Mäso nakrájame na kocky a opražíme na oleji, pridáme pečeň. Zázvor nakrájame na malé kúsky, roztlčieme badián a pridáme k opraženému mäsu.
- 2
Potom pridáme sójovú omáčku a hrniec zakryjeme asi na 2 minúty. Pridáme ryžu a premiešame. Zalejeme vodou a ryžovým vínom podľa chuti. Varíme domäkka. Nakoniec pridáme fazuľové klíčky. Dochutíme podľa potreby soľou a korením.
Tiež kuracie rizoto:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu