Burger s tataráčikom
Foto: lunter
2
porcie
porcie
25 minút
príprava
príprava
30 minút
na 180 °C
na 180 °C
Postup
-
1
Tofu popučíme vidličkou a primiešame tataráčik. Rúru predhrejeme na 180 stupňov. Zo zmesi vytvarujeme dve placky a dáme na plech vystlaný papierom na pečenie. Pokvapkáme olivovým olejom a dáme piecť na 30 minút.
- 2
Upečené placky vyberieme a necháme pár minúť vychladnúť, aby spevneli. Medzitým si pripravíme dresing - sójový jogurt zmiešame s údenou paprikou, sójovou omáčkou, soľou a nasekanou pažítkou.
- 3
Žemle prekrojíme a začneme vrstviť - na spodok dáme dresing, potom umyté listy šalátu, paradajku nakrájanú na kolieska, upečenú placku, kolieska cibule a prikryjeme vrchom žemle.
Tiež burger:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu