Marinované kuracie prsia s basmati ryžou s restovanou mrkvou
Foto: macka78
15 minút
príprava
príprava
30 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Kuracie prsia umyjeme očistíme, nakrájame na rezne. Marinádu spravíme zmiešaním vajíčka, Solamylu, sójovej omáčky a korenia (kto má aké rád, môžete pridať kari, gyros, papriku, biele korenie, všetko čo sa hodí na kuracie mäso). Do marinády vložíme rezne a necháme aspoň hodinku odležať...
- 2
Zatiaľ si uvaríme ryžu. Mrkvu očistíme, nastrúhame na hrubšie rezance a orestujeme na olivovom oleji, potom ju pridáme do uvarenej ryže.
- 3
Marinované prsia, už len osmahneme z oboch strán a môžeme podávať s ryžou a zeleninovou oblohou.
Tiež kuracie prsia:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Ja môžem ryžu všetkého druhu.. Ja by som jedla ryžu aj každý deň na milión spôsobov pripravenú.
Aj my lúbime ryžu a robím ju dost často tiež všelijako pripravenú,ale väčšinou okrúhlu alebo jazmínovú :-) a pravdaže bulgur a kuskus.Raz som vyskúšala basmati a vôbec nebola po mojej chuti :-)
Ďakujem moc...