Cuketové soté
Cuketové soté

Cuketové soté s hriankami fotorecept

Ladislav Abrahám
šéfkuchár reštaurácie Čarda Avion v Bratislave, 24. augusta 2018
Cuketové soté s hriankami (fotorecept)
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
30 minút
príprava

Suroviny

2 ks menšia
4 ks
2 strúčiky
2 ks
2 ks
3 PL
2 PL
8 ks

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Všetku zeleninu nakrájame na kúsky. Na panvicu dáme rozohriať maslo, pridáme cuketu, cibuľku, cesnak a papriku. Všetko spolu opražíme. Potom pridáme sójovú omáčku a nakoniec paradajky nakrájané na štvrtiny. Zmes ochutíme soľou a korením.

    Cuketové soté s hriankami (fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    Hriankový chlieb opečieme na panvici z oboch strán dozlatista. Podávame k cuketovému soté.

    Cuketové soté s hriankami (fotorecept) - obrázok 2

Diskusia k receptu