Recepty, kde je sekaná
Maďarská pivná nátierka z ovčieho syra
Nátierku pripravujeme z masla a syra, ktoré majú izbovú teplotu.
Krabí šalát s avokádom a japonským dresingom
Tak tento recept som raz videla v televíznom programe s názvom Nigella expres a musím povedať, ...
Maďarská slepačia polievka
Sliepku prekrojíme, umyjeme, vložíme do hrnca, zalejeme studenou vodou a dáme variť. Keď...
Kačacie prsia na hubách so zemiakmi
Hrubozrnnú soľ zmiešame s provensalským a bielym korením. Túto zmes votrieme do kačacích pŕs a necháme...
Plnené husacie prsia
Vykostené husacie prsia potrieme korením, soľou a horčicou. Žemľu nakrájame na kocky a namočíme do...
Zapečené palacinky s paradajkami
Ani už neviem odkiaľ to pochádza, ale rada experimentujem a na základe toho aj toto jedlo...
Mexická kuracia polievka
Do väčšieho hrnca s vývarom pridáme kuracie prsia s nakrájanou cibuľou, osolíme a okoreníme.
Bazalková ryža s hubami a artičokmi
Hrniec zahrejeme na strednú teplotu a vlejeme doň olivový olej. Keď začne olej voňať, pridáme...
Kuracia zmes
Kuracie mäso zo stehien pokrájame na menšie kúsky. Kúsky mäsa osolíme, okoreníme čiernym korením a...
Totopos (tortillové čipsy s 3 omáčkami)
Guacamole: Olúpané avokádo bez kôstky roztlačíme metličkou a zmiešame s ostatnými ingredienciami. Kôstku z avokáda pridáme...
Vajíčkový šalát so žeruchou
Vajcia uvaríme natvrdo, necháme ich vychladnúť, olúpeme a nakrájame na menšie kocky.
Jarný šalát s nivou
Nivu pretlačíme cez sito a vymiešame dohladka s citrónovou šťavou. Pridáme majonézu, smotanu, worcesterskú...
Jemný krém zo zelenej špargle
Špargľu olúpeme, konce odrežeme, vložíme do 0, 5 l mierne osolenej vody a varíme 20...
Hubové rezne
Čerstvé huby očistíme, umyjeme a nakrájame nadrobno. V rozpálenej masti speníme nadrobno nakrájanú cibuľu a...
Huby plnené zeleninou
Rúru zohrejeme na 200 stupňov Celzia. V stredne veľkom hrnci s vriacou vodou blanšírujeme huby asi...
Lososový tatarák na pomaranči, citróne a bazalke
Losos má výborné, krehké mäso, ktoré je nielen ľahko stráviteľné, ale aj veľmi zdravé...
Cestoviny s krémovým údeným lososom
Losos má výborné, krehké mäso, ktoré je nielen ľahko stráviteľné, ale aj veľmi zdravé...
Pečené červené paradajky s omáčkou
Najprv urobíme zásmažku z oleja a múky, rozriedime ju jogurtom a miešame do varu, potom...
Tagliatelle s údeným lososom
Cestoviny uvaríme podľa návodu. Scedíme ich a prelejeme studenou vodou. Ušľaháme vajce, smotanu, ...
Mušle s paprikovou omáčkou
Cestoviny uvaríme podľa návodu. Papriky nakrájame na kocky. Rajčiny s nálevom, červenú papriku, ...
Maďarská pivná nátierka z ovčieho syra
Nátierku pripravujeme z masla a syra, ktoré majú izbovú teplotu.
Krabí šalát s avokádom a japonským dresingom
Tak tento recept som raz videla v televíznom programe s názvom Nigella expres a musím povedať, ...
Maďarská slepačia polievka
Sliepku prekrojíme, umyjeme, vložíme do hrnca, zalejeme studenou vodou a dáme variť. Keď...
Kačacie prsia na hubách so zemiakmi
Hrubozrnnú soľ zmiešame s provensalským a bielym korením. Túto zmes votrieme do kačacích pŕs a necháme...
Plnené husacie prsia
Vykostené husacie prsia potrieme korením, soľou a horčicou. Žemľu nakrájame na kocky a namočíme do...
Zapečené palacinky s paradajkami
Ani už neviem odkiaľ to pochádza, ale rada experimentujem a na základe toho aj toto jedlo...
Mexická kuracia polievka
Do väčšieho hrnca s vývarom pridáme kuracie prsia s nakrájanou cibuľou, osolíme a okoreníme.
Bazalková ryža s hubami a artičokmi
Hrniec zahrejeme na strednú teplotu a vlejeme doň olivový olej. Keď začne olej voňať, pridáme...
Kuracia zmes
Kuracie mäso zo stehien pokrájame na menšie kúsky. Kúsky mäsa osolíme, okoreníme čiernym korením a...
Totopos (tortillové čipsy s 3 omáčkami)
Guacamole: Olúpané avokádo bez kôstky roztlačíme metličkou a zmiešame s ostatnými ingredienciami. Kôstku z avokáda pridáme...
Vajíčkový šalát so žeruchou
Vajcia uvaríme natvrdo, necháme ich vychladnúť, olúpeme a nakrájame na menšie kocky.
Jarný šalát s nivou
Nivu pretlačíme cez sito a vymiešame dohladka s citrónovou šťavou. Pridáme majonézu, smotanu, worcesterskú...
Jemný krém zo zelenej špargle
Špargľu olúpeme, konce odrežeme, vložíme do 0, 5 l mierne osolenej vody a varíme 20...
Hubové rezne
Čerstvé huby očistíme, umyjeme a nakrájame nadrobno. V rozpálenej masti speníme nadrobno nakrájanú cibuľu a...
Huby plnené zeleninou
Rúru zohrejeme na 200 stupňov Celzia. V stredne veľkom hrnci s vriacou vodou blanšírujeme huby asi...
Lososový tatarák na pomaranči, citróne a bazalke
Losos má výborné, krehké mäso, ktoré je nielen ľahko stráviteľné, ale aj veľmi zdravé...
Cestoviny s krémovým údeným lososom
Losos má výborné, krehké mäso, ktoré je nielen ľahko stráviteľné, ale aj veľmi zdravé...
Pečené červené paradajky s omáčkou
Najprv urobíme zásmažku z oleja a múky, rozriedime ju jogurtom a miešame do varu, potom...
Tagliatelle s údeným lososom
Cestoviny uvaríme podľa návodu. Scedíme ich a prelejeme studenou vodou. Ušľaháme vajce, smotanu, ...
Mušle s paprikovou omáčkou
Cestoviny uvaríme podľa návodu. Papriky nakrájame na kocky. Rajčiny s nálevom, červenú papriku, ...