Špízy z celých šampiňónov
Vladimír Morochovič
šéfkuchár spoločnosti Sodexho, 20. novembra 2009
šéfkuchár spoločnosti Sodexho, 20. novembra 2009
Foto: Pravda - Robert Hüttner
Recept šéfkuchára Vladimíra Morochoviča za 10 €.
4
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
8 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Špízy pečieme v rúre alebo grilujeme.
- 2
Čím dlhšie šampiňóny tepelne upravujeme, tým viac strácajú z objemu, ale naberajú na chuti.
- 3
Vhodné prílohy: ľadový šalát, grilovaná zelenina, varené zemiaky.
- 4
Náš tip: Je len na vás, ktoré zo surovín, či už mäso alebo zeleninu, alebo oboje použijete pri príprave tohoto receptu.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu