Špízy z celých šampiňónov

Vladimír Morochovič
šéfkuchár spoločnosti Sodexho, 20. novembra 2009
Špízy z celých šampiňónov
Foto: Pravda - Robert Hüttner

Recept šéfkuchára Vladimíra Morochoviča za 10 €.

4
porcie
15 minút
príprava
8 minút
tepelná úprava

Suroviny

400 g
mäso: bravčová krkovička, karé, hovädzia sviečková, slaninka




Postup

  1. 1

    Špízy pečieme v rúre alebo grilujeme.

  2. 2

    Čím dlhšie šampiňóny tepelne upravujeme, tým viac strácajú z objemu, ale naberajú na chuti.

  3. 3

    Vhodné prílohy: ľadový šalát, grilovaná zelenina, varené zemiaky.

  4. 4

    Náš tip: Je len na vás, ktoré zo surovín, či už mäso alebo zeleninu, alebo oboje použijete pri príprave tohoto receptu.

Diskusia k receptu

frezia68
Je to také lákavé,že asi použijem všetko-mäso,zeleninu,aj šampiňóny.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia