Tagliatelle s kuracími kockami

redakcia - fotkaredakcia, 6. novembra 2009
4
porcie
10 minút
príprava
30 minút
tepelná úprava

Suroviny

400 g
1 balenie
200 g
125 g
3 PL
1 KL
100 ml
Marináda:
3 PL
1 PL
4 PL
1 PL
2 strúčiky
1 KL




Postup

  1. 1

    Najprv si pripravíme marinádu tak, že v miske vyšľaháme všetky suroviny. Očistené kuracie prsia nakrájame na malé kocky a aspoň na 2 – 3 hodiny ich naložíme do pripravenej marinády. Potom na rozohriatom oleji prudko opekáme mäso asi 8–10 minút. Pridáme scedené klíčky, kukuricu a premiešame. Po 2–3 minútach vlejeme rozmiešaný škrob s vodou a dobre ešte raz premiešame.

  2. 2

    Medzitým si uvaríme cestoviny podľa návodu na obale, scedíme ich, prípadne pokvapkáme olivovým olejom, aby sa nezlepili. Do hotového mäsa vložíme cestoviny, ochutíme bazalkou, soľou a čiernym korením. Zľahka všetko premiešame a jednotlivé porcie ozdobíme lístkom čerstvej bazalky.

  3. 3

    Podávame so zeleninovým šalátom.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia