Pikantná nátierka

redakcia - fotkaredakcia, 23. novembra 2009
4
porcie
15 minút
príprava

Suroviny

300 g
4 ks
2 KL
2 PL
2 ks
1 ks
1 ks
4 strúčiky




Postup

  1. 1

    Pečené prerastené bravčové mäso pomelieme na mäsovom mlynčeku a dáme do misky na prípravu nátierky. Pridáme šťavu z pečenia, vidličkou rozotrené natvrdo uvarené žĺtky, horčicu, nastrúhanú cibuľu, trochu drvenej rasce, rozotrený cesnak, ostrý kečup a soľ podľa potreby.

  2. 2

    Z takto pripravených surovín dôkladným vymiešaním pripravíme nátierku. Nátierku natierame na chlieb, pečivo, sendvič alebo nasucho opražené hrianky. Nakoniec posypeme nadrobno nasekanou zelenou petržlenovou vňaťou.

  3. 3

    Podávame ozdobené kolieskami čerstvých paradajok a kolieskami zeleninovej papriky.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia