4
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Pečené prerastené bravčové mäso pomelieme na mäsovom mlynčeku a dáme do misky na prípravu nátierky. Pridáme šťavu z pečenia, vidličkou rozotrené natvrdo uvarené žĺtky, horčicu, nastrúhanú cibuľu, trochu drvenej rasce, rozotrený cesnak, ostrý kečup a soľ podľa potreby.
- 2
Z takto pripravených surovín dôkladným vymiešaním pripravíme nátierku. Nátierku natierame na chlieb, pečivo, sendvič alebo nasucho opražené hrianky. Nakoniec posypeme nadrobno nasekanou zelenou petržlenovou vňaťou.
- 3
Podávame ozdobené kolieskami čerstvých paradajok a kolieskami zeleninovej papriky.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu