4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
90-120 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Bravčové karé umyjeme, nakrájame na kotlety, ktoré naklepeme, pri kosti narežeme, osolíme a uložíme do ohňovzdornej misy. Obložíme kolieskami cibule, pomastíme a posypeme nasekanou zelerovou vňaťou.
- 2
Pridáme rozotrený cesnak, podlejeme vývarom, prikryjeme a dáme piecť do vyhriatej rúry. Počas pečenia podľa potreby podlievame. Mäkké mäso podlejeme vínom a zapečieme.
- 3
Hotové mäso pokvapkáme roztopeným maslom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
maso osolime posypeme rascou,pokapeme OCTOM oblozime cibulou cesnakom,podlejeme trosku vodou a dame piect zakryte.Urcite bude vynikajuce